Merhabalar. Naçizane fikrim:
Halâ NASDAQ da seçilebilir hisseler var "bu cepte".
Benim tecrübeme göre, Türkiye'de kriz ve sonrası aksiyon şöyle oluşur:
1-Döviz sıkıntısı. (6.8-18 TL arası süreç.)
2-Dış kaynak arayışı.(Bu sürecin yönetimi diğer krizlerden extrem biçimde ayrıştı. İyi/kötü size kalmış)
3-Kaynak bedeline mukabil bütçe disiplini.(Bu da Md. 2 gibi.)
4-Yabancı kaynağın giriş aracı olarak bankaların yükselişi.
5-Bankaların reel sektörü fonlaması.(Reel sektör yükselişi.)
6-Topluma yayılan para sayesinde perakendenin yükselişi.
7-Dış kaynaklı paranın berhava edilişi.
8-Döviz krizi...
9-Bkz:1. md.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Agari ücret 5500'den 8500'e çıktı, e şu yurtdışına çıkış pulu niye 150'den 300'e çıktı o zaman?Asgariyi de yapın 11000tl
Vergi dilimleri de 2 katın üstünde artmış. Dövlet de ince ayar çekiyor oraya buraya.
En guzel doviz getirisi Eregl hissesinden gelir bence Patrick.
Disarida seni avlarlar bak.
Birazini orada gavurlar birazini da burada reyiz tirtiklar geriye pek bi sey kalmaz bak benden soylemesi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Üstüne bir de tax free ödemesi almışsınızdırRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hökümet deye ki enflasyon sen benim yüzde 85 dediğime bakma gerçekte yüzde 122.
Ancak ev sahibi isen, özel okul sahibi isen yandın. Senin için enflasyon yüzde 25, veya 36...
Özetle diyor ki sen servetinden eksilterek benim yapamadığım kiracıya olan yardımı yapacaksın.
Ha, bu her ev sahibi için de geçerli değil.
Mafyatik yöntemlerle, yıldırma ile kiracını çıkarmışsan veya evin o dönemde boşken şimdi evini kiraya vermişsen yaşadın.
İstediğin oranlarla (ki şu an piyasada TUİK rakamı yüzde 200 ler civarında) kiraya verebilirsin.
Biz ancak yakaladıklarımız şaapıyoruz, yani kiracılara servet transferi yaptırıyoruz.
Tüm yaşantı boyunca birikimi ile emeklilikte katlısı olsun diye bir ev alıp kiraya veren kişinin sırtına bine hükümet yüzde 122 zamlarla verdiği mesaj nedir?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri