Sayfa 268/892 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. halka arza girmek icin satilir mi gesan acaba bilemefim

2. sağlam savaş var tahtada

3. noldu bugun buna başına taşmı düştü...artı gidiyoruz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    halka arza girmek icin satilir mi gesan acaba bilemefim
    arzdan zaten çok az lot verirler...europower tavan tavan giderken gesanın da ayak uydurmasını bekliyorum...ben kendi düşünceme göre gesanı satmayacağım...eğer dışarıda nakitim varsa veya vasat bir hissem varsa (ki bende vasat hisse yok) onu satıp arz katılmayı uygun görüyorum...tabi herkesin kararı kendinedir..her yatırımcının kendine özgü bir planı vardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yani sonuçta ne olacak dostum ??
    aslında o haber yıllardır bedelsiz bekleyenleri daha çok ilgilendiriyor ama bizim de bedelsiz başvurumuz olduğu için kenarından kıyısından etkilenir ptaronlar açısından daha olumlu benim anladığım
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    aslında o haber yıllardır bedelsiz bekleyenleri daha çok ilgilendiriyor ama bizim de bedelsiz başvurumuz olduğu için kenarından kıyısından etkilenir ptaronlar açısından daha olumlu benim anladığım
    ben tüm makaleyi paylaştım ama doğrusu fazla bir şey anlamadım...biraz daha net bir ky nın anlayacağı şekilde anlatır mısın dostum... bu haberle mi bilmiyorum ama bedelsiz beklentisi olan egeen çok sert çıktı...tavan olmak üzere...iyi bir haber olmalı ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben tüm makaleyi paylaştım ama doğrusu fazla bir şey anlamadım...biraz daha net bir ky nın anlayacağı şekilde anlatır mısın dostum... bu haberle mi bilmiyorum ama bedelsiz beklentisi olan egeen çok sert çıktı...tavan olmak üzere...iyi bir haber olmalı ...
    Kar yedekleri kullanılmak suretiyle sermaye artırımında bulunulması neticesinde sermaye artırımı nedeniyle ortaklara verilecek bedelsiz hisse (pay) senetleri, kar payı dağıtımı sayılmayacak ve vergilendirilmeyecek.
    Şirketin vergi yükü azalacak.
    Benim anladığım.

8.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Kar yedekleri kullanılmak suretiyle sermaye artırımında bulunulması neticesinde sermaye artırımı nedeniyle ortaklara verilecek bedelsiz hisse (pay) senetleri, kar payı dağıtımı sayılmayacak ve vergilendirilmeyecek.
    Şirketin vergi yükü azalacak.
    Benim anladığım.
    buda bedelsiz vermeyi teşvik edecek diyorsunuz....

Sayfa 268/892 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •