Patron bu sene de 1 TL temettü verirse. Temettü geleneğinde bir adım daha atmış olur .
Patron bu sene de 1 TL temettü verirse. Temettü geleneğinde bir adım daha atmış olur .
Bu yıl kar 120_150 aralıklarında geleceğini tahmin ediyorum .geçen yıl gibi yüzde 40 ini kabaca dagitirsa ?? 48_60 milyon aralığında kar dağıtır...hisse başına kabaca 2 TL olabilir..
Tabi son çeyrek kârı güzel suprizlere gebedir..çünkü her çeyrek giderek artan bir ciro ve kar var...bir de mevsimselligin etkisi ile zaten en iyi ceyrekler son ceyreklerdir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Keko hocam hisse çok sığ almak için çok uğraşmak gerekiyor
Ben alırken voalite tedbirleri olmadığını sanıyordum..o yüzde de 15 dakikada tüm alışlarımi yaptım .10 biner lotlarla tahtaya giriştim3_4 gün oldu alalı..57.10 maliyetimdir..bu gün daha yeni maliyetimi geçti ..
Hep söylüyorum benden sonra alanlar benden daha ucuza alabiliyorlar diye...bu sefer de öyle oldu...
Sığ olması bir yandan da avantajdır..çıkışları agresif olabiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Zaten 11 milyon hisse var piyasada
Bizde bismillah diyerek hisseye giriş yaptık herkese hayırlı kazançlar dilerim.
umuyorum ki birlikte kazanırız...voalite tedbirleri 11 ocakta bitecek..o vakit biraz daha istikrarlı hareketler yaparız....yavaş yavaş yazılımlar ve vbtyz bilanço beklentilerini satın almaya başlayacağını düşünüyorum...çok agresif büyüyor vbtyz..vereceği temettü de güzel...bu yılı 2 tl temettü verebilirse çok güzel olacak
Yer İmleri