Sayfa 918/1011 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    tam bi rezalet enag yuzde 5 dior tuik yuzde 1 diyor sizce kim haklı dan ziyade bu kadar farklılık olabilir mi???
    enag zırva rakamlar açıklıyor.

2. Darphane sertifikasınin primli işlem görmesinden bahsediyorduk ama zgold ve gldtr de %4.4 ve %2.6 primli işlem görüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Darphane sertifikasınin primli işlem görmesinden bahsediyorduk ama zgold ve gldtr de %4.4 ve %2.6 primli işlem görüyor.
    Darphane sertifikası %3.8 primli yani zgoldf'den uygun

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    enag zırva rakamlar açıklıyor.
    Enag mı zırvalıyor yoksa Tuik'mi? Yazık ki enflasyonun yüzde 60 olduğuna inanan biri viop forumunda yazıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    %50-%150 arası değişiyorum. Ben buna turbo-nötr-temkinli mod diyorum. %100 üzerine çıkacaksam, bunu aynı hissede poz arttırmak için değil de, kısa vadede fırsat gördüğüm hisselerde görüyorum. Mesela normalde kamu taşımam, bilanço sonrası 2 ay kadar thy long taşıdım..Holding te pek almam, ama son 6 ayda zaman zaman dohol, zaman zaman sahol aldım...son durumda sahol ve kchol var..ama bunlar orta vade portföy elemanı değil, kısa vadeli momentumdan faydalanma amaçlı ek pozisyonlar.

so n 1-2 aydır %100 altındayım ama, artık dönüş için gün sayıyoruz...ama burada daha önce de çok ifade ettim. Bu enflasyonist ortamda, seçime kadar hiç bir durumda portföy net hisse pozum %50 altına inmez..bu arada ov hisselerimi bilanço bozmadan satmam, endeks short yaparak net hisse pozisyonumu düşürmüş oluyorum...bir nevi hedge yani.
    Mesela portföyde 1000 tane ereğli varsa ekstra yaptığın 5 kontrat yüzde 50'ye geliyor doğru mu? 500 hisse de vadelide almış oluyorsun?

Çok değil mi yav? Ters bir durumda spotun da karı gider!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Makas 45 guruştan 26 guruşa inmiş, geçen 20 guruşa kadar inmişti.
    sanırım önce fışkırttırıp makası açıyor sonra yavaş yavaş makası kapıyor, şuan makas ideal bence alan varsa alsın pala zam yapmadan
    Günaydın esnaf, herkese bol kazançlar.
    herif makası tekrardan 36 kuruşa çıkarmış,,, eee ben dün dedim size alan varsa alsın deye
    neyse biz işimize bakalım Vobcu abiler napalım tepesine vuralım mı endekisin, tepeyi işaretleyek mi
    Hamdım Piştim Yandım

7. pozda kalmak cidden çok zor .. dünden kalanlara krdmd ekledim .. eregl biraz daha aldım ama .. mental olarak zorluyor beni .. tedirginim ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ulan şu sise yi tavan yapında bugun,
    lıngo lıngo sıseler olsun
    lıngo lıngo şişeler bugunde güzel
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 918/1011 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •