Originally Posted by Dudu Yemeyip icmeyip kopek gibi gece gunduz calisip tasarruf edip yatirim yapmasak halimiz ne olurmus dusunmek bile istemiyorum. Kahrolsun Gidivanizm.. Neydi?? Fayiz neden, enflasyon sonuc.. Bu teori ortaya atilinca fayiz kac idi enflasyon kac idi?? Ya simdi?? Syg, ayvayı yemiştik hayal bile kuramazdık
Memıra 25% zam fışkırta fışkırta harcayın
EYT ler emekli ve memurun payından beslenecek demek ki. Herkes destekliyordu desteğe devam artık ben de destekliyorum kökleeee
Originally Posted by bahri asgari ücret artsın diye yırtınan muhalefet mutlumusun unv mezunu iyice çöp oldu Gılıjdar ın memur ve emekli maaş zammını da aynı ya da yakın oranda açıklaması gerekmezmiydi? Jehabe var yaaaa, iyice şaşırdın...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by Patrick Bateman Memıra 25% zam fışkırta fışkırta harcayın Yuzumuze gozumuze fiskirttilar iste bornolardaki gibi Kahrolsun Gidivanizm Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by nosfecagri EYT ler emekli ve memurun payından beslenecek demek ki. Herkes destekliyordu desteğe devam artık ben de destekliyorum kökleeee Eyt lilere emeklilik imkanı verilmese sence o para verimli yerlere harcanırmıydı? Ya da o kadar para nereye giderdi?
Originally Posted by nosfecagri EYT ler emekli ve memurun payından beslenecek demek ki. Herkes destekliyordu desteğe devam artık ben de destekliyorum kökleeee selçuk tepeli her akşam dolar bazında asgari ücreti hesaplayıp duyar kasıyordu artık memur emeklilerini hesaplasın asgari ücretli daha zengin artık
2002 yılında 578 memur aylığı 2023 10932 olmuş nereden nereye diyor reyiz
Forum Rules
Yer İmleri