Sayfa 940/1011 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Emlak hala devre kesmemiş enteresan

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Altıns hep yüksek mi fiyatlanacak, böyle olursa al-sat açısından iyi de, alıp en az 1-2 ay tutacaksan bankalardan almak daha mantıklı. Bankalarda gramı 1135 iken, burada 1184. Çok yüksek meblağlar için vergi avantajı nedeniyle tercih edilebilir yine de, ama boştaki param tl de değil, altında dursun diyenler için bankaların gram altın opsiyonu daha kolay bir yol.
    bende banka ve kapalı çarşı çalışıyorum kafam rahat.
    hem gözümle hem elimle seviyorum
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ilk kez ev sahibi olacaklara 5 milyon kredi...

bunların betondan başka bişey bildiği yok mu?
    maaşlarda 300-500.00 TL olduğu varsayılmış,sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

15 bin Haymana lirası var maaşım da zamlı 7500 bana kapısını verirlermi. Olmadı Alper de üç beş kg Ceviz verir pencereyi alır ortak oluruz.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, herkese bol kazançlar.
    herif makası tekrardan 36 kuruşa çıkarmış,,, eee ben dün dedim size alan varsa alsın deye
    neyse biz işimize bakalım Vobcu abiler napalım tepesine vuralım mı endekisin, tepeyi işaretleyek mi
    Dün tepeye işareti koyan oldu mu
    Yalancı çoban hikayesi gibi kimse bi gün tepenin işaretlendiğine inanmıycak ve o günden sonra boyuna düşecez gerçi biz fakiriz de parası çok olanlar için sıkıntılı bir durum olur değil mi Alper abi o gün bugün mü yoksa
    Hamdım Piştim Yandım

6. suzme peetkim cok cıktın da simdi eksi yap seni pazarlayan ve alın diyen n kdr sosyal medya kişisi varsa onun ben taa a.a. s bir daha yanından gecmecegim ve ilk fırsatta satacagım bist 30 un khp kagıdı !!!!

7. bu onsun 2bini tekrar denemesi lazım artık eşşek değilse.
    nerdeyse pandemiden önceki fiyatında kalan galiba tek mal bu ons.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

bu sefer kriterler pandemi dönemine göre oldukça farklı. bu sistemden ev alabilmek daha zor. Fiyatlar şişmiş durumda. İstanbul'dan ev alabilmen için evin olmayacak, İstanbul'da son 1 yılda ikamet etmiş olacaksın, maksimum 5 milyonluk ev.
    Pandemi döneminde yapılan kıyak müthişti bir daha aynısı gelmiyor, seçim olsa bile. O zaman %10 peşinat, evin olmuş olmamış, ikamet etmemişsin önemli değil. 0,69 faiz, 1 yıl ödeme yok.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 940/1011 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •