Sayfa 375/896 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bir patron hissesinin çıkışını kötülermi,işte bu hissedeki sorun bu,en fazla 80 diye fiat biçmiş,madem çıkıyor insan susar seyir eder
    Herhalde hissede küçük yatırımcı fazla olsun istemiyorlar. Ben bu açıklamasını böyle algıladım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Onlar istedi diye öyle olmaz tabi. Kendi adıma söylemek gerekirse, ihtiyacım olmayan bir meblağı yatırdım, birileri öyle istiyor diye hisse mi kimse sattıramaz

3.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Kendilerinin açıkladıkları liman,petrokimya tesisi, amonyum nitrat tesisi gibi yatırımlardan ses yok...
    Bu yatırımları halen bir takvime de bağlamadılar veya bir takvim oluşturdularsa henüz paylaşmadılar...
    Nedir bu sessizlik anlam veremiyorum...
    Hisse fiatına 80 TL fiyat biçen, hisse geri alım taahhüdünden bir günde vazcayan, borsa simsarı Erdemoğlu bu yatırımlardan da vazgectik derse şaşırmam.

4. Zamlara rağmen viski paramızı koyduk cebimize... 50 liraya kadar düşebilir dermişim... Ve ağacı iyi sallıyor Sasa Reğiz... Tasa yükledi elinde lotu olan ama yakışır.

5. Bir hisse test ettiği yüksek fiyatları eninde sonunda yeniden görür. Zaman alabilir ama borsada sabır olmadan kazanç olmuyor

6. Yatırımcı raporunda hangi fabrikanın ne zaman açılacağı, hangi senelerde aktif olacağı yazıyor. Yatırım planında aksi giden bir şey yok yani... Bence gözden kaçan Sasa'nın kötü gelmesi "tahmin edilen" bilançosu... Zira bangır bangır her meclis 2023 zor geçecek zart zurt tarzı söylemler yapıyor ülke dışında... Sasa'nın ürettiğini alan müşterilerin resesyona kurban olması fiyatlanıyor belki de 2023 için... Bedelsiz beklenir, başka da bir şey olmaz kısa-orta vadede... Kenarda akçesi olup denk getiren de viski parasını koyarsa cebe mis...

7. Tebrik ederim. En güzelini yapmışsın... Hak etti bunu... Herkes bu şekilde yapma fırsatı bulur inş. Yatırımına destek olalım gibi ciddi ve milli bir düşünce Erdemoğlu için fazlaymış.

Bu hissenin degil 3 senelik kari yatirimi plani, 750 seneligi fiyatinin icinde.

Sayfa 375/896 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •