Tamda dediğim bu işte ASELSAN gibi bir deve Baykar gibi bir yeni yetmenin fasonculuğu yaptırılıyor. Aradım sordum yatırımcı ilişkilerindeki bayana. Baykra verdikleriniz ihraç fiyatını dedim hayır dedi açık açık.
Adamlar deli gibi kar ettiler ama aselsana ödemeyi ucuzun ucuzuna yapıyorlar. Sırf özel şirketler ihraç etsin zengin olsun diye ASELSAN a ihracat yasağı koyuyorlar gizli gizli. Devletten alacağınıza alamıyor süresinde. Şu and 150 den aşağı olmazdı hisse fiyatı yoksa . Arayın yatırımcı ilişkilerini haklarınızı savunun. Selçuk baykar ile tek bir üründen 1 milyar dolar üzerinde kar yaparken ASELSAN nasıl bu finansalları sahip sorun.
Baykar ve Selçuk bayraktar öz kaynağımız la yaptık bu parayı diyor ama kocaman bir yalan aselanın havelsanın roketsanın parası gizli gizli Baykara akıyor. Ucuza alıyor ihracat yapıyor paşalarım
ASELSAN yabancı oranı 3 Oca 2023 % 26,32. 2 Ocak 2023 % 24,87.
Fark % 1,46. Hisse kapanış 69,10 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
ASELSAN yabancı oranı 3 Oca 2023 % 26,32. 4 Ocak 2023 % 25,78.
Fark % -0,54. Hisse kapanış 65,15 TL (Kaynak İş Yatırım).
Yer İmleri