Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 345/681 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5445 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Sen nasıl bir yüzsüz çıktın hala akıl okumaya çalışıyorsun trol deyip hakaret ediyorsun. Beni kızdırsanda ısrarla baykarın ASELSANı sömğrdünü ihrcatını engellediğini bu yüzden nakit akışının bozulduğunu burada ve ilgili her yerde söylemeye devam edeceğim. Dur bende senin gibi beyin okuyayım ve Maaşını aldığın patronuna ilet diyeyim. Normal biri değilsşn seninle tartışmanın banada faydası yok . Üç beş lot aselanın vardır belklde yoktur bende ciddi oranda aselsn var ve yatırım yaptığım şirketin hakkının yenilmesine ses çıkaracağım. Öyle yok kolayca zenginlik hemde aselanın devlet lirketlerini kullanarak. Bunu yapan çıkan seslerede katlanacak. Senin gibi tipleri bilirim bende çok iyi bilirim. Kaba güç nerdeyse orada özür dileyemeyen ruhsal sıkılntılı tipleri. Zamanında imam hatip okurken de zenci muamelesi yapıldığı için bana şimdi adaletsizliklere ses çıkarıncada zenci hatta ataist muamelesi yapmaya yeltenen senin gibi ruh hastalarında var. Sana son mesajım bu seviuen olan çukura inemem asla git kendi dünyanda o muhteşem zekan ile takıl sen
    Sn 1. Yavuzhan kendince doğruları söylemeye çalışıyor işin içine siyaset katmadan şirket ortağı olarak hakkını savunmak istiyor bence. Böylesine üstüne gidilmesi abes bir durum zira herkes kendince fikrini söyleyebilmeli. Forum ortamı bunu gerektirdiği gibi farklı fikirler bizlerin doğruyu bulmasını sağlayabilir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. genelde hisse fiyatı düşünce forumda millet stresten birbirine atıp tutmaya başlar. aselsan'ın maşallahı var her gün 3-5 çıkıyor ama burada millet birbirine atar gider yapmaya başlamış. biraz sakin olup yükselişin keyfini çıkarın yaw.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın 1. Yavuzhan bugün itibariyle bu topicte yazmayı bırakıyorum. Çünkü burada bu işler yapılırken yeri olmaması gereken konularda ısrar ediyorsun. Öyle dedik anlamadın böyle dedik anlamadın. Zamanı geldiğinde benim yapabileceğim uyarıları yapamazsan günahı vebali senin boynuna..........

En son bir ara 42 ler direnç falan diyordun hisse olmuş 65 el insaf yani hala aynı minvalde konuşmalar yapıyorsun. Bunların yeri yok bu işte.

Ha madem bu şirket BAYKAR a çalışıyor sat o zaman böyle işler yapmayan şirketler al. Satamam satmam diyorsan bu lafları etmeyi bırak sana tavsiyemdir.

Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
    Sayın Zdx @ Lunar Soul

Sizi foruma geri dönmeye davet ediyorum.

Ben ve benim gibi bir sürü yeni arkadaşa çok yardımcı oluyprsunuz.

Haberleri ve detay bilgileri sizden öğreniyoruz.

O nedenle lütfen yazmaya devam edin.

1. Yavuzhan’ın tarzını ben de beğenmiyorum.
    Kendini ve başkalarını Fazla yoran bir tarz.

Durumu kabullenip buna göre var mısın yok musın
    Bu şartlarda var mısın yok musun yanıtını verdiğinde eahatlayacaktır

Aselsan da patron şirketi değil ki buradaki yazıları okuyup kendine çeki düzen versin…
    Kaldı ki ben böyle bir durumun varsa bile şirketin mali yapısına süper etki ettiğini sanmıyorum.

Hatta baykar sayesinde aselsan da yazılım ihracatı yapmış oluyor

Baykar’a yurtdışı talebi sayesinde aselsan da satış yapmış oluyor…

benim sözüme dikkat edin :
    Aselsan’ın kar marjı azalmıyorsa kimsenin ucuza ürün tedariği yapıyor demesine gerek yoktur.

Kar marjı azalırsa da o zaman gider şikayet ederiz merak etmeyin.

Peşkeş çekilen bir durum barsa bu suçtur ve cezalandırılır.

Ama her yazıda bundan bahsetmek
    Ve devamlı bu negatif durum ile uğraşmak emin olun herkesin psikolojisini bozacaktır.

Bir de burada yazdıklarımızı takan yok…

Gidip asam gibi SPK’ya
    Maliye bakanlığına
    Vb deliller ile şikayet etmek gerekir.

Deliliniz yoksa zaten sizi kimse ciddiye almaz…

O nedenle aselsan’ın ciddi yükselişinde (şirket olarak borsa için söyşemiyorum)
    Bizlerin bırada olması ve bilgi paylaşması önemlidir.

Sayın 1. Yavuzhan’ın da haftada 22 kere değil ama haftada 1 kere bu konuyu bize hatırlatmasının yararlı olacağını düşünüyorum.

O nedenle lütfen pozitif paylaşımlarınızı esirgemeyiniz.

[emoji120]

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayın Zdx & Lunar Soul

Aynı anda yazmışız.

Bu bir işarettir.

Gelin şu panoya yazılarınızı yazmaya devam edin.

İsteyen istediğini dikkate alır.

Sizin yazılarınız bizim için çok değerli.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Secimler yaklaşıyor.

Özellikle Kamu hisselerine; Savunma Bankacılık İletişim Geride kalan Şirketlere Alımlar ve kağıt değişimleri devam edecektir.

Varlık fonu el atarsa bal kaymak olur YTD..
     Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    BOFA - CİTİ HSBC vs.. yabancı oranları son son 2 aya gelene kadar tahtada hep satıcı tarafta idi.

Arkadaşımız sağ olsun Her gün düzenli paylaşım yaptı bunun ispati zaten..

Tahtada en büyük baskı bu kurumların satışları idi.

Ne zaman alıcı tarafa geçti yada tarafsız kaldı ondan sonra Dirençleri kırmaya yol almaya başladı..

Düzenli Takip edenler bilir eski yazılarımda 29.10 üzerine atana kadar

hep baskı vardı ne zaman orayı yukarı kırdı günlük-haftalık kapanışlar geldi,

Sonrasında trend başladı ve bugun 50 üzerinde 51.50 lerdeyiz.

Ama BIYIKLI yabancı ama Gercek Yabancı neyse artık bu kurumlardan yapılan alış-satışlar trendi etkilemiştir tahtada..

Artık 4 çeyrek bilanco ve BİST100 e göre biraz daha geride kalan Savunma sirketi olarak ASELS da Seçimlere kadar daha güzel hareketler bekleyecegiz kanaatimdeyim::

Asla yatırım tavsiyesi degildir..

Saygılar
    7 Aralıkta ASELS üzerinde gözlemlerimizi yazıp paylaşım yapmışız..

Yatırım tavsiyesi olmadan..

Asıl benim merak ettiğim ve sesli düşündüğüm bir husus

acaba bir bedelsiz verme durumu var da bundan mı hacim arttı?

Yükseliş biraz daha inve kazandı ?

Bunu bir araştırmak lazım. Her 4-5 yılda bir bedelsiz verme durumu var.

Bu hususu araştıran var mı arkadaşlar paylaşabilir ise hep beraber tartışabiliriz.

ytd..

Şakamısınız kardeşim siz birisi der senin yüüznden yazmıcam jüetüm ama çok şey kaybedeceksiz felan )
    Öbürü reise laf sokuyon diğeri aman yaz Yavuzhanın tarzı yoruyor ASELSAN Baykar sayesinde ihracat yapmış bile olabilir felan. Bu Selçuk sizi fonluyor mu Allah aşkına tabi işin şakası tek kuruş vermez o alır sadece.
    Üslübunu bozmayan kimseye birşey demem istemeyen beni engeller ama bir tane edepsiz var sadece gördüğüm kadarıyla hakaret etmeye cüret eden ergen tipli gerisinin eleştirisi makul.
    Ben her gün tekrar edeceğim ve sadece buraya yazmaklada kalmıyoruz emin olun. Baykara Selçuk Bayraktar'ı eleştiren vatan haini kılıfına sokuluyor gördüğüm kadarıyla ama ben ve üç beş arkadaşım bu ile kafayı taktık. Toplamda bir kaç milyon lotumuz var ve genel kurulda da bunları ifade edeceğiz. ASELSAN gibi bir dev değilde Baykar milyar dolar ihracat yapıyorsa ortada garabet bir gizli kâr transferi var. Bunu resmi gayri resmi dillendiriyoruz birilerinin kulağına gittiğinizde duyuyoruz. Sizler kendi yatırım yaptığınız şirketi savunun bırksın siyaseti şunu bunu.

7. Benzer durum ASELSAN , TUSAS, ROKETSAN icinde gecerlidir. Aselsanin TSK'ya yaptigi satislari yurt disina yapmis olsaydi net faaliyet kari bugun 2 kati olabilirdi. .
    Onun icin ihracaat satislarin hizla artmasi Aselsanin buyumesi ve kar patlamasi icin cok elzemdir.

Ihracat artislari ile ilgili ilk belirgin olumlu sinyaller 2022 donem bilancolarinda gorulmeye basladi. 2023 de ise bir onceki yila gore ihracaat satislarinda %100 yakin bir artis bekliyorum....
    Son düzenleme : abartin; 04-01-2023 saat: 07:12.

8. Aselsan son mamul değil ,ara mamul ürettiği için Baykar kadar ihracat yapmıyor gözükebilir. Baykarın ihraç ettiği son ürünler olan İHAlara ara mamul üretiyor. İhracatının düşük çıkması çok normal.

Ama Baykar kanadalı bir firmadan pod kamera sistemleri alırken ambargo koyulup alamadığı ürünü Aselsan’dan almaya başladı. Eğer orda ambargo koyulup alamadığı ürünü Aselsandan daha ucuza alıyorsa burda büyük sorun var demektir. Baykarın Kanadadan alamadığı ürünleri Aselsandan daha pahalıya alması gerekir. Ama bildiğim kadarıyla kanadalı firmanın 1milyon dolarlara sattığı ürünü Aselsan 100bin dolarlara satıyor Baykara. Olması gereken Baykarın 1milyon dolardan da pahalıya almasıdır.
    Eğer böyle bir durum varsa gerçekten Aselsan gerçekten fasonculuk yapıyormuşa dönerki hiç hoş olmaz.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 345/681 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •