Sayfa 343/678 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 5418 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    +++ Tamamen katılıyorum.

6+1 in trollerine kızıp meydanı boş bırakmayın. Onların istediği de bu. Bu kervan tüm engellemelere rağmen yürüyecektir.
    Edebini takın 6+1 de trolde sensin yazdıklarımdan bu sonucu çıkarıyorsan zerre kafan basmıyor hayır sen Selçuk bayraktar on maaşlı elemanı mısın adam yatırım yaptığımız ASELSAN gibi bir devi kullanıyır diyorum sen 6+1 trol gibi abuk subuk şeyler yazıyorsun nasıl r ruh halindesin

Hayır bende şöyle mi diyeyim Selçuk bayraktar bizlerin cüzdanına el atıyor aselanın yapması gerken şeyleri ihracatların baltalıyor buna tağmen aselsan yatırımcısı gibi gözüküp baykarı Selçuk Bayraktar'ı savunan onun yanvısı maaaşlı elemanı trolüdür mü diyelim. Cevap veren adam gibi nezaketi koruyarak cevap verir yada engeller geçer. Benim vatan sevgimi sorgulayacak adamın alnını karışlarım. Herkes yerini haddini bilsin bilmeyene itina ile bildiririm açıkçası. Ben zamanında imam hatip lisesi mezunu olarak çok haksızlığa uğradım bugün haksızlığı babam yapsa dur orda derim. Selçuk Baykar bugün ASELSAN a haksızlık yapıyor ucuza mal alıyor ihracatını engelliyor bende aselsandan baya baya yüklü hisse sahibiyim hakkım yenşyorsa sesimi çıkarırım ha siz rahatsız olmuyırsanız susun bari sesini çıkarana hakaret etmeyin 6+1 imiş trölmüş. Zaten bu ğlkede bir altılı masa bir siz varsınız başka kimse yok size göre.

3.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Edebini takın 6+1 de trolde sensin yazdıklarımdan bu sonucu çıkarıyorsan zerre kafan basmıyor hayır sen Selçuk bayraktar on maaşlı elemanı mısın adam yatırım yaptığımız ASELSAN gibi bir devi kullanıyır diyorum sen 6+1 trol gibi abuk subuk şeyler yazıyorsun nasıl r ruh halindesin
    Resmi dilden has Türkçe ile adrese yazılmıştır. Sayfayı siyaset meydanına çevireceksiniz, aklınızca Reise damadı yoluyla imalı laflar edeceksin cevap gelmeyecek öyle mi! Edebinle yaz ki ortam bozulmasın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Resmi dilden has Türkçe ile adrese yazılmıştır. Sayfayı siyaset meydanına çevireceksiniz, aklınızca Reise damadı yoluyla imalı laflar edeceksin cevap gelmeyecek öyle mi! Edebinle yaz ki ortam bozulmasın.
    Hala boş konuşuyorsun siyaseti sen sokuyorsun ben ASELSAN ve Baykar arasındaki saçma farklardan bahsediyorum ha bu damar diye yapılıyorsa o daha büyük hata. Gizli saklı dolaylı dolaysız değil açık açık söylüyorum. Sakın bir daha tanımadığın kişilere trol felan deme hadiddini bil git tedavini ol. Siyaset yapacaksan partiye katıl aselanaa yatırom yspıyorsan ASELSANı savun baykarı değil. Ruh hastası mısın nesin

Adam aselanın hakkını çalarken damat diye susmam siyasetide sevmem yanlış yapanı da sevmem zamanında fetö yü eleştirincede herkes çarpılrsın aman deme diyordu bugün Baykara eleştirşncede aynı muhabbet maaşını Selçuk mu veriyor yada Baykara yatırım yapıp aselan topiğşnde mi uazıyorsun. Hem trol diyeceksin hem edep sen nasıl bir kafadasın haddini hududunu bil adam gibi yaz eğer tabi adamsan

6.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Hala boş konuşuyorsun siyaseti sen sokuyorsun ben ASELSAN ve Baykar arasındaki saçma farklardan bahsediyorum ha bu damar diye yapılıyorsa o daha büyük hata. Gizli saklı dolaylı dolaysız değil açık açık söylüyorum. Sakın bir daha tanımadığın kişilere trol felan deme hadiddini bil git tedavini ol. Siyaset yapacaksan partiye katıl aselanaa yatırom yspıyorsan ASELSANı savun baykarı değil. Ruh hastası mısın nesin
    Sen sadece kendini akıllı zannedip milleti ne amaçla yazdığını anlayamayacak kapasitede mi zannediyorsun. Senin gibilerin ciğerini bilecek kadar aklımız var Allah’a şükür.

Sen sadece kendini akıllı zannedip milleti ne amaçla yazdığını anlayamayacak kapasitede mi zannediyorsun. Senin gibilerin ciğerini bilecek kadar aklımız var Allah’a şükür.
    Sen nasıl bir yüzsüz çıktın hala akıl okumaya çalışıyorsun trol deyip hakaret ediyorsun. Beni kızdırsanda ısrarla baykarın ASELSANı sömğrdünü ihrcatını engellediğini bu yüzden nakit akışının bozulduğunu burada ve ilgili her yerde söylemeye devam edeceğim. Dur bende senin gibi beyin okuyayım ve Maaşını aldığın patronuna ilet diyeyim. Normal biri değilsşn seninle tartışmanın banada faydası yok . Üç beş lot aselanın vardır belklde yoktur bende ciddi oranda aselsn var ve yatırım yaptığım şirketin hakkının yenilmesine ses çıkaracağım. Öyle yok kolayca zenginlik hemde aselanın devlet lirketlerini kullanarak. Bunu yapan çıkan seslerede katlanacak. Senin gibi tipleri bilirim bende çok iyi bilirim. Kaba güç nerdeyse orada özür dileyemeyen ruhsal sıkılntılı tipleri. Zamanında imam hatip okurken de zenci muamelesi yapıldığı için bana şimdi adaletsizliklere ses çıkarıncada zenci hatta ataist muamelesi yapmaya yeltenen senin gibi ruh hastalarında var. Sana son mesajım bu seviuen olan çukura inemem asla git kendi dünyanda o muhteşem zekan ile takıl sen

8.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Sen nasıl bir yüzsüz çıktın hala akıl okumaya çalışıyorsun trol deyip hakaret ediyorsun. Beni kızdırsanda ısrarla baykarın ASELSANı sömğrdünü ihrcatını engellediğini bu yüzden nakit akışının bozulduğunu burada ve ilgili her yerde söylemeye devam edeceğim. Dur bende senin gibi beyin okuyayım ve Maaşını aldığın patronuna ilet diyeyim. Normal biri değilsşn seninle tartışmanın banada faydası yok . Üç beş lot aselanın vardır belklde yoktur bende ciddi oranda aselsn var ve yatırım yaptığım şirketin hakkının yenilmesine ses çıkaracağım. Öyle yok kolayca zenginlik hemde aselanın devlet lirketlerini kullanarak. Bunu yapan çıkan seslerede katlanacak. Senin gibi tipleri bilirim bende çok iyi bilirim. Kaba güç nerdeyse orada özür dileyemeyen ruhsal sıkılntılı tipleri. Zamanında imam hatip okurken de zenci muamelesi yapıldığı için bana şimdi adaletsizliklere ses çıkarıncada zenci hatta ataist muamelesi yapmaya yeltenen senin gibi ruh hastalarında var. Sana son mesajım bu seviuen olan çukura inemem asla git kendi dünyanda o muhteşem zekan ile takıl sen
    Niyetinin ne olduğunu, kendini tarafsız gibi göstermek için referansını ikide bir İmam Hatipli olmanı vurgulamandan belli. Ciğer meselesi kokusu her yerden duyulur.

Sayfa 343/678 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •