Originally Posted by
1.Yavuzhan
O kdar yazdım Baykar ile ne sorunum olduğunu. Geriye doğru oku göreceksin. Yönetime aptal demem çok az hain felan demeliyim.Bu kadar muhteşem şirket ancak bu kadar kötü aptallar tarafından yönetilir. Şirketin ederi bu değil çok daha fazlası ama sahipsiz bırakıyorlar. Bugün ki düşüşü toparlar ama yönetim bir kere çıksa ederi bu değil dese geri alım yapacağız dese ölür mü. Yönetim maaşı alıyor huzur hakkı alıyorlar borsa kote oluyorlar ama yatırımcıyı sahiplenmiyor şirketinden çok baykarı düşünüyorlar. Koskoca aselsanın borsa performansına bak. Bugünki bana göre sirkeleme ama bu kadar dev bir şirketle oynayamazlar böyle eğer yönetim adam gibi adam olsa.
1 - Sen alırken de Baykar durumu vardı sonradan ortaya çıkmadı.Madem öyle bu alımı yapmamalıydın.
2- Bugün bu tahtada olanlar abartısız bistte her şirkette oldu demek ki piyasada adam gibi adam hiç şirket yönetimi yok.
3 - Bende mesela İş grubunu dibine kadar eleştirebilirim. Emin olabilirsin senin ASELsan daki donelerinden 10 kat daha fazla done elimde var ;
Mesela şirket iyi yönetilmiyor demek başka birilerine Aptallar demek ayrı bir boyut. Bir de bunu uyarılmışken farketmeyip devam etmek olacak iş değil.Eğer bir pozisyonda bu kadar kendini kaybediyorsan o pozisyonu hiç almaman en doğrusudur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri