Şakamısınız kardeşim siz birisi der senin yüüznden yazmıcam jüetüm ama çok şey kaybedeceksiz felan)
Öbürü reise laf sokuyon diğeri aman yaz Yavuzhanın tarzı yoruyor ASELSAN Baykar sayesinde ihracat yapmış bile olabilir felan. Bu Selçuk sizi fonluyor mu Allah aşkına tabi işin şakası tek kuruş vermez o alır sadece.
Üslübunu bozmayan kimseye birşey demem istemeyen beni engeller ama bir tane edepsiz var sadece gördüğüm kadarıyla hakaret etmeye cüret eden ergen tipli gerisinin eleştirisi makul.
Ben her gün tekrar edeceğim ve sadece buraya yazmaklada kalmıyoruz emin olun. Baykara Selçuk Bayraktar'ı eleştiren vatan haini kılıfına sokuluyor gördüğüm kadarıyla ama ben ve üç beş arkadaşım bu ile kafayı taktık. Toplamda bir kaç milyon lotumuz var ve genel kurulda da bunları ifade edeceğiz. ASELSAN gibi bir dev değilde Baykar milyar dolar ihracat yapıyorsa ortada garabet bir gizli kâr transferi var. Bunu resmi gayri resmi dillendiriyoruz birilerinin kulağına gittiğinizde duyuyoruz. Sizler kendi yatırım yaptığınız şirketi savunun bırksın siyaseti şunu bunu.

)
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri