''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
...........6 ay sonra borsa ile piyasa arasındaki bu fark kapanırsa büyük zarar yazar....şeklinde bir ıfadenız var
yukardakı sekılde yazılan yazıya cevap olarak verilmiş bir yazı, yazınızınızn her satırına, açıklama zorunluluğum yok..6 ay sonra , 6 ay içinde,veya kısa surede, aldıgınız hısse zarar ederse bır stop lossunuz varsa uygularsınız...buyuk zarar eder demenıze ıstınaden yazılmıs bır yazdır..kaldıkı bende bu farkın neden oldugunu anlamakta gucluk cekmekteyım..
komısyonu ındırmek için 40 taklada atanlardan degılım..taklayla , parandeyle işim olmaz.. 3- 5 kademeye hısse almam....yuzde 5 lık zararın buyuklugu veya kucukulugude gorecelıdır...borsa gıbı bır yatırım enstrumanında kar edeksın dıye bır garantı yok, kaldıkı benım ıcın %5 zarar ongorulebılır yazdım, başkaları için bu öngörülebilirmi bilmiyorum şeklinde de ifade ettim ..
Eğer onbınde 2 yı onbınde 1 e dusurmek ıcın 40 takla atanlardansanız..sizede borsa yatırımcılığında üstün başarılar dilerim...
Son düzenleme : palmet; 04-01-2023 saat: 19:11.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri