Sayfa 978/1011 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    7 ile başlayın ve bir süre işlem (1-2 ay) yapın, bahsettiğiniz hacmi yaparsanız istediğiniz orana düşerler.

Somut olarak ne hacim yaptığınızı bilmedikleri, görmedikleri için 7 nin altına düşmemiş olabilirler.

Şunu daha rahat kabul edebilirler: hacim şartsız 7,5 , belli hacmin üstünde 5 olsun ve o hacim üstüne çıkıldığında komisyon iadesi yapılsın.
    kafkaf üstad sistem kullandığın için halimden ancak sen ve bearbull üstat anlar yapılacak olan işlemleri gerçek kar/zarar kısmını hesapladığımda kurumun işlem hacminde bir sıkıntı yok onu her durumda sistem açıyor .. yani 1000 2000 kontrat tek işlemde zaten dönmek imkansız belki çok yavaş sistemlerde manuel olarak yapabilirsin. ancak zaten benim öyle çalıştığım sistem var osmanlı menkulde oradaki komisyon oranım onbinde 2 olsada önemi yok zaten hacim az çok belli trendden trende .

bu sistemde ise 30 adet birinci modülde sistem işlem yapacak ancak çok küçük kontratlarla. sonra 30 adet sistem daha .. ve devamı .. kurulacak vps vb işleri ben hallettim. gerçek hesaplamalarda şuan sistemin kar'ını ücte ikisi komisyon masrafına gidiyor. komisyon bu nedenle önemli haliyle.

yani ben 1 tl bile kazansam/kaybetsem o ay. kurum en kötü 700 milyon hacmi garantiliyor ancak ben max kar ettiğim dönemlerde ise kar ı kurum tamemen götürüyor.

o nedenle hacim garantisini hertürlü veriyorum . hacmin olmaması için o ay borsanın açılmamış olması lazım

yüzbinde 7 gerçek hesaplamalarda borsa payı bana ait ise. kar'ın yarısından fazlası kuruma gider. bana üçün biri gibi bir kar kalıyor

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kafkaf üstad sistem kullandığın için halimden ancak sen ve bearbull üstat anlar yapılacak olan işlemleri gerçek kar/zarar kısmını hesapladığımda kurumun işlem hacminde bir sıkıntı yok onu her durumda sistem açıyor .. yani 1000 2000 kontrat tek işlemde zaten dönmek imkansız belki çok yavaş sistemlerde manuel olarak yapabilirsin. ancak zaten benim öyle çalıştığım sistem var osmanlı menkulde oradaki komisyon oranım onbinde 2 olsada önemi yok zaten hacim az çok belli trendden trende .

bu sistemde ise 30 adet birinci modülde sistem işlem yapacak ancak çok küçük kontratlarla. sonra 30 adet sistem daha .. ve devamı .. kurulacak vps vb işleri ben hallettim. gerçek hesaplamalarda şuan sistemin kar'ını ücte ikisi komisyon masrafına gidiyor. komisyon bu nedenle önemli haliyle.

yani ben 1 tl bile kazansam/kaybetsem o ay. kurum en kötü 700 milyon hacmi garantiliyor ancak ben max kar ettiğim dönemlerde ise kar ı kurum tamemen götürüyor.

o nedenle hacim garantisini hertürlü veriyorum . hacmin olmaması için o ay borsanın açılmamış olması lazım

Komisyon olayı yurtdışında da sıkıntı. Herkes bu olaydan şikayetçi.

Yukarda yazdığım şekilde konuşursanız kabul edilmesi kuvvetle muhtemel. Çok düşük komisyon oranlarını üst yöneticiler onayladığı için yetkili biri ile görüşmeniz daha etkili olabilir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Şunu daha rahat kabul edebilirler: hacim şartsız 7,5 , belli hacmin üstünde 5 olsun ve o hacim üstüne çıkıldığında komisyon iadesi yapılsın.

bu şekilde konuşacağım.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

bu şekilde konuşacağım.
    Bunu daha kolay kabul edebilirler. Kolay gelsin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

@bearbull üstad konu hakkında mail attım.
    twitter adresinizdeki mail hesabına

6. 2022 yılında tuike göre kiralar ne kadar artmış nereden bulabilirim...

aylık belirlediği kira artış oranından bahsetmiyorum...

tuike göre topladıgı veriler sonucunda 2022 yılında kiralar % kaç artmış...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. bu hafta bence dönüm anı olabilir )) bu aarda enerjiler feci düstüler onlar hakkında ocak 15 e kdr toparlanma olmaz demistim yani KY her taraftan darbe yeyo sasa ve enerji tayfası sanki aynı gücteler

8. sasanın patronu 80 tl adil değer demişti.
    enflasyonu da eklersek, fiyat köpüğü indi diyebiliriz.
    belki 90 tl de denge bulur.

Sayfa 978/1011 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •