Tabanlara alış girdim, ne verirlerse artık
Tabanlara alış girdim, ne verirlerse artık
Hamdım Piştim Yandım
Gundi neredesin?
Suyun içinde kaç?
Ereğli shortlar kapattım. Allah bereket versin. Birazcık 39.60 dan biraz aldım.
Pala, herif, badem, bıyıklı yabancı dan sonra borsa lugatına bir terim daha katalım...
Borsada zenci iş başında...
bu borsa asla düşman imkansız...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ah bu erkeklik taslamak yok mu?
Forumu okuyan olaydan bı haber ziyaretçiler burdaki her yatırımcının çoktan nakite döndüğünü elinde ters pozisyon asla olmadığını sanar.En tepeden satılıp köşeye çekilmiştir kurt forumdaslarimiz.
Ya arkadaşlar rahat olun kimse sizi gerçek hayatta tanımıyor yok yere hava atmanın manası yok.3 ayda alidiginizin fazlasını verdiniz.İcin için tövbe ediyorsunuz piyasaya.Ama sonuç değişmeyecek biraz toparlasa yine göğüsler kabaracak ve bir sonraki fiyaskoya kadar gıdım gıdım yemleyecekler sizi.
Sabah sasa muhabbeti vardı yine bakın adamlar sasa yı brüte aldığından beri pıst 100 5500 üzerinde kalıcı olamadı aselsn,telekom,turcell ne varsa hareket yaptırdılar yine 300 dolar üzeri kalamadı pıst 100 tahtaları sasa nın yanına çekiyorlar yani saati yeniden kurmak için sağlama yapılıyor .Bana kalırsa yeni oyun Ocak 20 sinden sonra başlayacağını düşünüyorum bedelsiz,temettü,brüt takas kalkanlar,fonların aşağıdan yeniden oyuna girmesi vs .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri