Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. 15-16 yaşında sigortalı olup 43-44 yaşında emekli olan çok var çevremde .

Sigorta başlangıçı sayılıyor 99 öncesi 18 öncesinde yılı doldurmuş oluyorlar

2. Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    15-16 yaşında sigortalı olup 43-44 yaşında emekli olan çok var çevremde .

Sigorta başlangıçı sayılıyor 99 öncesi 18 öncesinde yılı doldurmuş oluyorlar
    EYT konusunda yapılan düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulunan Bilgin, ilk etapta 2 milyon 250 bin kişiyi kapsayan hazırlık yapıldığını vurguladı. Bilgin, “5.7 milyon kişi de prim gün sayılarını ve sürelerini doldurduktan sonra emekli olabilecek” dedi.

Şu anda EYT'lilerin yaş ortalaması 49,9 yani neredeyse 50. Yani artık 38 yaşında 42 yaşında kimseyi emekli yapmıyoruz" dedi.

https://www.yenisafak.com/amphtml/ek...isciye-3898674

8 milyon kişi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 4/a

1984 doğumlu bir kadın
    15 yaşında 1999 yılında sigorta başlangıcı ile
    5000 prim günü ile
    39 yaşında emekli olacaktır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Twitter da orada burada herkes banka çalışanları için % 50 zam aldı ya da seyyanen 5.000 er bin TL aldı vb deniyor

Alnının teriyle dürüstçe çalışan herkesin aldığı para helali hoş olsun ama

Bu banka personelleri arasında maaş skalası yönünden bir uçurum var mı

Mesela banko görevlilerini ele alırsak

En düşük maaş olarak iş bankası banko görevlisinin 15 bin maaş

En yüksek maaş olarak garanti bank banko görevlisi 22 bin maaş

Gibi birşeyler mi oldu son düzenlemeyle bilen var mı aşağı yukarı

Bankalar personelleri için kesenin ağzını açtı diyorlar 2022 rekor kar ciroları ile

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    EYT konusunda yapılan düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulunan Bilgin, ilk etapta 2 milyon 250 bin kişiyi kapsayan hazırlık yapıldığını vurguladı. Bilgin, “5.7 milyon kişi de prim gün sayılarını ve sürelerini doldurduktan sonra emekli olabilecek” dedi.

Şu anda EYT'lilerin yaş ortalaması 49,9 yani neredeyse 50. Yani artık 38 yaşında 42 yaşında kimseyi emekli yapmıyoruz" dedi.

https://www.yenisafak.com/amphtml/ek...isciye-3898674

8 milyon kişi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunların ne dediği umurumda değil...Komşum 44 yaşında emekli olacak...Ben ve benim gibiler yıllarca maaş almadan hatta özel nedenle işi bıraktığımdan cepten yıllarca yiyerek emekli oldum...Si....bunların Adalet anlayışını...

İnsanların haklarını zamanında verseler ya da benim gibilerin hak kayıplarını telafi edecek bir uygulama devreye sokacaklarına tabana %57 zam basıp bizi 30 la geçiştirdiler...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bunların ne dediği umurumda değil...Komşum 44 yaşında emekli olacak...Ben ve benim gibiler yıllarca maaş almadan hatta özel nedenle işi bıraktığımdan cepten yıllarca yiyerek emekli oldum...Si....bunların Adalet anlayışını...

İnsanların haklarını zamanında verseler ya da benim gibilerin hak kayıplarını telafi edecek bir uygulama devreye sokacaklarına tabana %57 zam basıp bizi 30 la geçiştirdiler...
    Çok haklısınız , benden 6-7 yaş büyük esnaf arkadaş vardı toplam ödediği prim 4000 gün civarını geçmez

prim borcu da çoktu ve emekli olamıyordu, yine bir seçim zamanına denk geldi ,dediler ziraat bankasından prim borçlarınız kredi kullandırılıp ödenecek..

ve emekli olacaksınız, maaşınızdan kesinti yapılarak bankaya borcunuz ödenecek..Devlet bir cebinden alıp diğer cebine koyup emekli olamayacak vatandaşa oy uğruna kıyak yaptı iyi mi?

Ben salak gibi 9200 gün tıkır tıkır bir ay sektirmeden prim ödedim , bedavadan emekli olan arkadaşa 5500 , bana 6500 şimdi

bunun adaleti nerede.. Başında adalet olan parti sistemin içine etti..benim gibilerin hakkını yediler..zıkkım olsun..

7. Cep telefonu kayıt için şu taktik yapıyorlar .

Sigortalı uçak bileti alıyorlar .

Pasaport kontrolden geçiyorlar gümrükten .

Sonra bir telefon eşim annem hastaneye kaldırıldı .

Gümrükten çıkıp eve gidip telefonu kaydediyorlar yurtdışına çıkmadan ve bilet parası ödemeden .

Ve bu çok yaygın bir uygulama imiş yurtdışı biletlerde

Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •