Sayfa 193/990 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    zamanında o partinin kurucularından olacak, başındakinin en yakın çalışma arkadaşlarından biri olacak, sonra chp'ye geçecek. Ne kendisinin ne de yakınlarının hüpletme ile işleri olacak . Muhafazkar kesimin şıp diye kabulleneceği biri olacak. Gözlüklü olacak , bıyıklı olacak, altılı masadaki liderlerden biri olmayacak. Daha ne yazayım, o kadar ima ettim. Sivaslı olacak , şivas regal kullanmayacak, kullanana da karışmayacak. İşte o kişi aday
    kendi memleketinde seçilip oy alamamış adam bütün tr'de erdoğanı devirecek öyle mi?
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

2. Bist 30 %0,00
    Bist 100 -%0,50
    XYUZO -%1,80
    XTUMY -%2,20

Yan tahtalarda uzuncu yaptılar milleti

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Tskler hocam..
    sadece okuyup ben beğendim birileride okumamışsa faydalı olabilir düşüncesiyle alıntıladım
    ben teşekkür ederim .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

cam göbeği çizgiler takip edin hangi tarafa kırılım olursa 2 tarafada formasyon hareketi grafta.
    teşekkür ederim ben de o şekil de dusundum kirilcak ama

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    45,50 geri aldım...
    kozaa 47,50 civarı yaklaşık %5 karla şutlandı bana yeter...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi senin küre neyi gösteriyor.....umut var mı....yaksa aşağlar mı.....görünüyor....
    Günün dibini sindoma abi bildi diye düşünüyorum, piyasa volatil ve umut her zaman vardır. Yoksa piyasa olmazdı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi senin küre neyi gösteriyor.....umut var mı....yaksa aşağlar mı.....görünüyor....
    Bozkuşun küre Nasrettin hocanın eşeğini gösteriyor. Eşek nereye gidiyor belli değil Konya ya mı hanyaya mı

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    kendi memleketinde seçilip oy alamamış adam bütün tr'de erdoğanı devirecek öyle mi?
    ekmek için ekmelettin , kılıçdaroğlu & gel bakalım muharrem bizi mahvettin sürprizinden sonra, her şey beklenir 6'lı tasadan
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 193/990 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •