Ucuzlayınca değil yalvarınca alacağız elbet. Yoksa ben malımı ucuza vermem diyen çok oluyor.
Ucuzlayınca değil yalvarınca alacağız elbet. Yoksa ben malımı ucuza vermem diyen çok oluyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Seanslıklar tepki için olgunlaşıyor ama daha değil..
anında çarptı, zarar yazdı ve poz stop
jeton atacak mangır kalmadı
Hepinize bol kazançlar
..ben kaçar![]()
bozkurt dayu pala benim donu yırttı sonunda bugün de ikinci seans aşağı basarsa donsuz kalacağuk.![]()
Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.
zamanında o partinin kurucularından olacak, başındakinin en yakın çalışma arkadaşlarından biri olacak, sonra chp'ye geçecek. Ne kendisinin ne de yakınlarının hüpletme ile işleri olacak . Muhafazkar kesimin şıp diye kabulleneceği biri olacak. Gözlüklü olacak , bıyıklı olacak, altılı masadaki liderlerden biri olmayacak. Daha ne yazayım, o kadar ima ettim. Sivaslı olacak , şivas regal kullanmayacak, kullanana da karışmayacak. İşte o kişi aday
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri