kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Arkadaþým deðil KONYA en kötü hisse bile zaten 5-10 kat gitti.Kiþilerin maharetinden deðildi.
Öncesini bilemem.Sonuçta KONYA 3.700 ÝKEN 14.00 HEDEF VERDÝ..VE ONUN ÝÇÝN TAVAN AÇTI..Yani millet net alýþa geçti..4.000 den alan da var ama þimdi 2560
da..
Milletle uðraþmam ama bu kadar iddialý ve kesin konuþup TERS HAREKET olursa aklýma her þey gelir...Þimdi sen 4.000 den KONYA alana sor bakayým ..ne hissediyor..Ne kadar bekleyecek..peki-ENDEKSÝN DÜÞMESÝ ÝMKANSIZMIÞ - ama oldu ya endeks %20-30 düþtü...KONYA 1.500 oldu...o zaman ne olacak?
evet 7-8 hisse yazdý ama KONYA hakkýnda analiz yapýldý..ben bile 4.000 den alacaktým
Burdan #roket heryer #endeks kapanýþ artý ( + ) diyorum.
#konya direk 4000 üstü diyorum))
Falan filan :D
Burdan ne alýrsan roket))
ÖÖ 11:56 · 9 Oca 2023
·
253 B
Görüntülenme
Mesele bu arkadaþ deðildir.Þahsi bir meselem yok..ama dolar bazlý en zirvedeki hisseye 4 kat daha yüksek hedef verince...bir durmak lazým.....Mesela GARAN deseydi..gýkým çýkmazdý...tüm tarihi dibi 0.8 dolar zaten...ve dikkatte çekmezdi..SANSASYONEL OLMAZDI.
Son düzenleme : ABKA; 29-01-2023 saat: 23:35.
Bu yorumcularýn bence en büyük hatasý endeksi hesaba katmadan hisseye önem vermeleri.Endeks yatay-yukarý iken tamamen haklýlar.O zaman'' hisseye bakarým,endeksten bana ne'' denilebilir.
Ama uzun vadeli yýllara bakýnca endeksten baðýmsýz hisseye bakmak zarar ettirir.Üstelik býst30/ xtumy en diplerde iken...
Mesela akp giderse býst30 öncülünde(yabancý alýþý) ile net endeks hareketi beklerim..2003-2006 ya bakmak lazým.
Hareket yabancý alýþýyla olursa (beklentimdir) küçük hisseler uzun zaman nadasa kalýr.
þöyle de bir durum var egeen 1300 tl altý dedimki seçim sonuna kadar taþýrým.30 dk sürmedi sattým 8 tl iken elimde vardý bu pskoloji farklý oluyor herþey uçmuþ 4000 tl den konya alan varsa kendinde aramalý ekdeks te 6000 beklentisi tavan yapmýþ hergün binlerce hesap açýlmalar sonuç yuzde 85 her hisse alan tutan bu mutluluðu tatmadan sizce 600- 7000 görürmü tahta yapýcýlar hazýr müsteri varken vermezmi nitekim testereli günlerden geçme kaçýnýlmaz bu nokta da hadsiz olan herk birey m.kamar ýn dediði gibi batacaktýr.þahsen pýyasa hepimizden büyük ben dedim sen dedin aþaðý çiz yukarý çiz kalp kýrmalar çok gereksiz.saten iþini doðru yapan kendini ödüllendiyor.
Mesele Erdoðanýn gitmesi deðil gelecek olan ondan dahamý iyi dahamý kötü??Dikkat edilmeli..7 li de kan uyuþmazlýðý varken bir karar almak için 7 baþýn onayý kaç ayda gelir.?daha baþkan secimi bile yapamadýlar olay oldu..memleket için hangi projeleri var açýklasalarda millet itimat etse..ortak payda da olamaz bunlar.tek ortak nokta Erdoðanla tartýþmak..Tv lerde baþka konuþma yok..Bir ara kýlýçdar dýþardan para getircekti.baþka yok..yahu o parayý kim ne karþýðýnda verir? bedava mý verecek..zamanýnda imf için ne bedeller ödedi bu millet..Eskide 2 partili koalisyon olurdu sonrasý malum erken seçimler..memleket hep kaybetti..þimdi 7 tane .bir tanesi masa altýnda..ne bu yaww..millet akmakmý??pkk yý donlarýna koymuþlar yutturuyorlar bizde yedikk..Adam gibi Atatürkçü vatansever olun atýn pkk yý..koltuk için rezil oldular.Millet aç gezer pkk ya oyunu vermez..mesele milletin bekasý olursa gerisi teferruattýr...
Akýma garip þeyler geliyor. Bu adamlarýn niyeti dolara geçiþi engellemek þimdi borsayý uçursalar buradan çýkan para borsaya gidecek bu kadar kazý yakaladýlar borsada yükseltip buradan çýkarmazlar gibi sorular var kafamda. Zaten bankada dolarý olanlardan dolayý bankacýlar dayak yiyor yastýk altýna hariç yol yok.
Yer Ýmleri