Ucuzlayýnca deðil yalvarýnca alacaðýz elbet. Yoksa ben malýmý ucuza vermem diyen çok oluyor.
Ucuzlayýnca deðil yalvarýnca alacaðýz elbet. Yoksa ben malýmý ucuza vermem diyen çok oluyor.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Seanslýklar tepki için olgunlaþýyor ama daha deðil..
anýnda çarptý, zarar yazdý ve poz stop
jeton atacak mangýr kalmadý
Hepinize bol kazançlar
..ben kaçar![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
bozkurt dayu pala benim donu yýrttý sonunda bugün de ikinci seans aþaðý basarsa donsuz kalacaðuk.![]()
Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
zamanýnda o partinin kurucularýndan olacak, baþýndakinin en yakýn çalýþma arkadaþlarýndan biri olacak, sonra chp'ye geçecek. Ne kendisinin ne de yakýnlarýnýn hüpletme ile iþleri olacak . Muhafazkar kesimin þýp diye kabulleneceði biri olacak. Gözlüklü olacak , býyýklý olacak, altýlý masadaki liderlerden biri olmayacak. Daha ne yazayým, o kadar ima ettim. Sivaslý olacak , þivas regal kullanmayacak, kullanana da karýþmayacak. Ýþte o kiþi aday
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri