Sayfa 357/902 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yarın umarım güzel bir yeşil mum yaparız da yükseliş onayı alırız..
    o mum bugün gelecek!!!

kasımda info patron baya ky ye mal vermiş aralık basından itibarende o ky ler aşağıdan malı vermeye başlamış bir şekilde..

dünden bugüne bankoff 202k lot almış duruyor.. tahta da satış yapanların artık durulması lazım. buralardan artık satış yapmam diyenler olması lazım.

yoksa buralardan rahatça mal toplayan kimse yukarı sürmez nasıl olsa devamlı mal geliyor..

aylardır söylediğimiz söz alan alsın satan satsın da bir an önce yolumuza bakalım.

kısacası hacimin azalması lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. bofa nın aldığı 146k lot citiye gitmiş

3.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    bofa nın aldığı 146k lot citiye gitmiş

Mükemmel totalde ne kadar lotu ve maliyeti var dostum.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu arada dün twiteerda ilteber odegay dostumuz yine twiteerda Alex (Ateş) ugurel den aldığı bilgiye göre almanyada sadece çatılara ges kurulumu ile meşgul bir firmanın piyasa değerinin 2,2 milyar dolara çıktığını söyledi (41 milyar tl ) hatırlarsanız 4-5 ay önce almanyada balkon ve çatı tipi geslerde 2022 yılında satış hedefinin 600 bin adet olduğunu söylemiştik...aynı zamanda gesanın sunjunior ürününün de aynı katagoride olduğunu söylemiştik..

anlayacağımız sunjunior benzeri bir ürünü pazarlayan bir şirketin değeri almanyada 41 milyar tl olmuş...

sunjunior ürünümüz de benzerdir ve bu ürünümüz 3 yıl içinde yurtiçi +yurtdışı satış hedefi 200 bin adettir...bu ürünün her bir tanesinin fiyatı da 20 bin dolardır...her bir yılda 65 bin adet satılsa ?? yıllık 1,3 milyar dolar eder (24 milyar TL)

işte bu rakamları telafüs ettiğimizde bir çok kişi inanamamıştı...ama gerçekten de bu potansiyel var...yeter ki hızlıca seri üretime geçilsin...bu sunjunior ürünün ihtiyaç duyduğu paneller hızlıca üretilsin ve arz ile de gerekli sermaye sağlansın...

bu ürün başlı başına büyük bir beklentidir dostlar...
    Dostum sunjunior için bayilik anlaşması yapılacaktı. Büyük bir beyaz eşya firması idi o haber bir türlü gelmedi.

5.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Dostum sunjunior için bayilik anlaşması yapılacaktı. Büyük bir beyaz eşya firması idi o haber bir türlü gelmedi.
    bazı şeyler birbirine bağlı oluyor galiba...arz gecikince her şey gecikiyor..arz ile yüklü nakit girecekti şirkete bu sayede her türlü yatırımlarını tamamlayacaklardı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 200 kiralik

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı şeyler birbirine bağlı oluyor galiba...arz gecikince her şey gecikiyor..arz ile yüklü nakit girecekti şirkete bu sayede her türlü yatırımlarını tamamlayacaklardı...
    Arz yokken uzun zaman 260 bandida değil mıydık hocam niye ona bağlandık

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Arz yokken uzun zaman 260 bandida değil mıydık hocam niye ona bağlandık
    sunjunior bayiliği ,belki de sunjuniorun seri üretimi ...v.b yatırımların tamamlanması veya hızlanması konusunda gecikmeler oluyor...bence bu gecikme gesanın fiyatı üzerinde de bir baskı oluşturuyor..belirsizlik olduğu zaman baskı oluşuyor..bence arz veya bedelsiz bir iki ay önce onaylanmış olsaydı bu gün gesanda başka bir heyecan olacaktı..buda onu sağlam tutacaktı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 357/902 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •