Sayfa 669/1001 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    On aradı bu gün 183 güne 28,5 teklif ettiler 30 ve üstü alan var mı acaba
    183 gün bize göre çook uzun vade. Şahsen ben 32 gün bile bağlayamıyorum. Gecelik park ederek ; sabah olunca etrafıma bakıyorum nerede boş park yeri var, park yeri resmi mi güvenilir mi, çizerler mi, haraç isteyen olur mu diye bakıyorum ve geçici park ediyorum. Son 5 aydır böyle. Çok şükür sigorta masrafı ödemeden sağlam kalabildik.

30 veren var ama buraya yazmaya değmez. Çünkü, geneli ilgilendirmiyor. Çok özel müşterilere veriliyor ve geri alırken maraz çıkabilir. En iyisi bilindik, güvenilir olsun 2 puan eksik olsun.

Yatırım tavsiyesi içermez. yatırım kararı için sertifikalı uzmanlardan yardım alınmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Muzigi bi anda durdurup bir anda anda aciyorlar..

Bitti mi bitmedi mi pisti terk edelim mi etmeyelim mi karar veremiyoruz.

Kahrolsun Gidivanizm..

Syg,
    Bu sabah bir kağıt dikkatimi ( RUBNS ) dikkatimi çekti. Sistemim de hamsi gibi oynamaya başladı. 2 saatlik izlemeye aldım. Borsa , dediğiniz gibi sesi kısmaya- yükseltmeye ani hareketlere başlayınca girmedim. Sonra baktım ki; tahtacı mal boşaltma peşinde.

Son zamanlarda saat 16:30 - 17 ye kadar korkutuyorlar, herkes parasını bu saate kadar bir yere bağlayınca borsayı aniden hızlıca yukarı atıyorlar. Benim gibilere bu yemi sunarak '' ulen bende yarın bu parayı hazır tutacağım ve kafamdaki hisseleri kapacağım '' düşüncesine sokuyorlar. Tam ben parayı hazır tutmuş dalacağım gün , oyunu yine değiştiriyor ve bu kez dibe basıyorlar.

Biraz uzak durmakta fayda var. Başka mahallelerde uygun park yeri bakacağız artık.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Memurlar eylem yapıyormuş. Twıtter de gördüm. Milletvekili ve bazı özel görevlere ek gösterge yoluyla kallavi zamlar yapıldığı yazılmış. Tablo yayınlamışlar, inanama (dım) . Sonra inandım. Türkiye de olduğumu unutmuşum.
    bazı memurları uçurdular
    bazıları yerind esaydı
    hepsinin hesabı sandıkta sorulacak
    bir halt olacağı yok.

4. Millet enflasyon altında inlerken emekliye, memura %5 ek zammın maliyetini konuşurken her gün bir yerlerde Millet bahçesi, kütüphane, restorasyon vb. işler yapılıyor. Her işimiz tammış gibi mutfağa, geçime faydası olmayan yerlere para akıtılıyor. Hayır, okumayı seven bir toplum da değiliz ki. Ağrıdaki ishakpaşa sarayını restorasyon yapacaklarmış . Kaç kişi gidiyor, getirisi nedir . Yaşayan insanlar barınacak oda ararken eski, kullanılmayan yere para .... Bir de bu sarayı geçen yıllarda restore ederken pimapen - cam falan kullanılmış da şimdi bunlarda düzeltilecekmiş. vallahi pes artık. Kim kullanmış plastiği, kim onaylamış alın masrafını verin cezasını.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bazı memurları uçurdular
    bazıları yerind esaydı
    Zamanında kurulmuş statülere göre oluşturulmuş aylık bağlama / ilerleme , yükselme mevzuatıyla hiç oynanmalıydı. Tüm toplumun ayarlarıyla oynadılar. Aynı aileden insanlar bile paranın tadını alınca sistemi savunmak yerine kişileri savunmaya başladı. Sanki kişi cebinden veriyor bu ücretleri. Ahlak sorunu son gaz.

6. Emmim oğlu liseyi bitirip iş bulamazken ; polis ol , uzman çavuş ol diyenlere saydırıyordu. Sonra umudu bitmek üzereyken polis oluverdi. Şimdi , polislerin aldığı maaşı az ama öğretmenin aldığını çok görüyor. Kendisine '' yahu senin işinle alakalı ücreti sen bilmiyormuydun . hoplayarak, torpille olmadın mı. Öğretmenle veya diğer mesleklerle uğraşacağına komple sistemi incele ve öyle konuş '' diyen akrabalara efeleniyor.

Yani para adeta silah gibi. Benden - senden gibi halk her konuda ötekileşiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bazı memurları uçurdular
    bazıları yerind esaydı
    https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...l-zam-7554799/

Yeni zamla, milletvekillerinin maaşı 56 bin 445 liradan 73 bin 379 liraya yükseldi.

emeklisi de varsa 125 bin cayır cayır çift dikiş

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...l-zam-7554799/

Yeni zamla, milletvekillerinin maaşı 56 bin 445 liradan 73 bin 379 liraya yükseldi.

emeklisi de varsa 125 bin cayır cayır çift dikiş
    az önce tablo vardı
    emekli cumhurbaşkanın maaşı milletvekili maaşının 3 te 2 sine düşmüş.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 669/1001 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •