Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Bu arada Çankaya belediyesi her ay altında arabası aylık 20 bine yakın geliri olan kapıcılara süt yardımı yapmaya devam ediyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kahrolsun Gidivanizm.

Kahrolsun halk dalkavuklugu..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/ZAMajans/status/...eGppwEubA&s=19
    Ohhh kebap kıdemli olanların maaşı 20 bini bulur her belediye kendi torpillisini besliyor sonra da çıkıp fakir fukara edebiyatı yapıyor
    Bence bu partiye gönül vermiş kardeşlerimiz bu yoldan giderek asgari ücretli çalışanlarına 15 bin maaş vermeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu arada Çankaya belediyesi her ay altında arabası aylık 20 bine yakın geliri olan kapıcılara süt yardımı yapmaya devam ediyor
    Sn bahri sonunda adınızı apartman görevlisi düşmanına çıkaracaklar bence apartman görevlisi olmayan bir yere taşının
    Bu tür yardımlarda en büyük kaygım yardımın israfa dönüşmesi. Normalde süt almayacak adama süt vermenin anlamı yok. Önemli olan alamayana, ihtiyacı kadar vermek.

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sn bahri sonunda adınızı apartman görevlisi düşmanına çıkaracaklar bence apartman görevlisi olmayan bir yere taşının
    Bu tür yardımlarda en büyük kaygım yardımın israfa dönüşmesi. Normalde süt almayacak adama süt vermenin anlamı yok. Önemli olan alamayana, ihtiyacı kadar vermek.

Sadece çöp toplamak için 30 senelik iş garantisini apartmana olan ağır yükü hazmedemiyorum çok daha ucuza taşeron bir firmaya yaptırılabilir bu işler

6. Ne demiş yerli düşünür ve akil adamın biri ;

Ben zekatımı fakire vermem. Zengine veririm.

İtiraz sesleri yükselmiş tabi , Siz demiş Allah'tan daha iyi mi biliyorsunuz,

Allah kime veriyorsa ben de ona veririm.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Sadece çöp toplamak için 30 senelik iş garantisini apartmana olan ağır yükü hazmedemiyorum çok daha ucuza taşeron bir firmaya yaptırılabilir bu işler
    Doğru insanı yerleştirdiğiniz takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. İnsan yaşlandıkça daha fazla dış yardıma ihtiyaç duyuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Doğru insanı yerleştirdiğiniz takdirde sorun olacağını düşünmüyorum. İnsan yaşlandıkça daha fazla dış yardıma ihtiyaç duyuyor.

Bizimkinden bir şey istediğinde surat asar istediğine pişman ettirir ayrıca getir gibi uygulamalar marketlerin eve servisleri onların işini fazlasıyla yapıyor

Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •