Sayfa 675/1001 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Eskiden çoğu kimsenin yüzüne bakmadığı sakatatlar bile uçmuş.

Kuzu paça tane 15
    Dana paça tane 60
    Kuzu kelle tane 75
    Kuzu ciğer kilo 150

Saolsun hem hayvancılığın bitirilme noktası, hem popüler kültürün reklamı yok kolojendi yok şifaydı vesaire dayatması sonucu sakatatlarda bile balon oluştu neredeyse. Eskiden bu faydaları yoktu sanki kimse bilmiyormuş gibi icatlar çıktı.

Eskiden sakatat cepte kalan para üzerleri bozukluk madeni para ya da hadi para verdin diyelim çok düşündürtmezdi.

Evde bi kelle paça yapsan 200 e patlıyor neredeyse şaka gibi. Dışarıda tabağı 60-70 lira olmuştur o ayrı mesele.

2. Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022'nin üçüncü çeyreği itibariyle konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği ülkeleri açıkladı.

Türkiye, yüzde 189,2 ile birinci oldu. Türkiye'yi, yüzde 27,3 ile Estonya ve yüzde 23,7 ile Macaristan takip etti.

https://www.odatv4.com/ekonomi/ilk-1...z-konut-266733

Daha da artacak mı?

CHP olmasa nemkeket güllük gülüstanlık olacak diyorsun yani Ahh bu gılışdarr.
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kiralara yüzde 25 zam sınırı getir, Emlak vergileri uçuyor.

2023 vergileri yüzde 122 zamlı sanırım.

Belediyelerin sitesine bir bakın derim.

Benim de yaşadığın küçük bir kentteki CHP li belediyenin emlak vergisi, İzmirdeki bir villayı geçtiğini bizzat gördüm.

AKP de bir parti disiplini var. CHP deki her belediye kendini eyalet ilan ediyor.

HDP ve İYİ parti desteği ile aldıkları belediyeleri bir bir kaybedebilirler.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    2016 kadar En düşük Emekli maaşı asgari ücretin üzerindeyken şimdi altında seyrediyor..Tüm sabit gelirlilerin maaşı (özel sektör dahil) hem USD bazında hemde reel alım gücü açısından taban yaptı...Bazı iyileştirmeler yapılsada dengesiz ve düzensiz iyileştirmeler toplumun huzurunu bozdu...Orta alt sınıftan alınan bu paralar üst gelir grubuna değişik versiyonlarla aktarıldı...

Ben bile gelir adaletsizliğinin dibine iyice vursunlar diye reise vericem a.q

Ama şuna eminim ki seçimde herkes Yaşasın Reis diyecek...
    Bu millete en iyi diken yarasir...

Ben de reyizin bu isi en iyi sekilde yapacagini dusunenlerdenim...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Eskiden çoğu kimsenin yüzüne bakmadığı sakatatlar bile uçmuş.

Kuzu paça tane 15
    Dana paça tane 60
    Kuzu kelle tane 75
    Kuzu ciğer kilo 150

Saolsun hem hayvancılığın bitirilme noktası, hem popüler kültürün reklamı yok kolojendi yok şifaydı vesaire dayatması sonucu sakatatlarda bile balon oluştu neredeyse. Eskiden bu faydaları yoktu sanki kimse bilmiyormuş gibi icatlar çıktı.

Eskiden sakatat cepte kalan para üzerleri bozukluk madeni para ya da hadi para verdin diyelim çok düşündürtmezdi.

Evde bi kelle paça yapsan 200 e patlıyor neredeyse şaka gibi. Dışarıda tabağı 60-70 lira olmuştur o ayrı mesele.
    geçen sene 7 tl ye aldığım tavuk ciğer yerine göre 22 ila 28 tl arasında olmuş
    kediciklerim aç kalmasın diye epey masrafa giriyorum
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Eskiden çoğu kimsenin yüzüne bakmadığı sakatatlar bile uçmuş.

Kuzu paça tane 15
    Dana paça tane 60
    Kuzu kelle tane 75
    Kuzu ciğer kilo 150

canan Karatay hoca patlattı sakatat fiyatlarını şöyle güzel böyle güzel bomba gibi olursunuz diye diye fakir fukara yemeği sosyete yemeği oldu bende bir ara dadanmıştım sonra trigiliseridim tavan yaptı bir daha da yemedim

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    canan Karatay hoca patlattı sakatat fiyatlarını şöyle güzel böyle güzel bomba gibi olursunuz diye diye fakir fukara yemeği sosyete yemeği oldu bende bir ara dadanmıştım sonra trigiliseridim tavan yaptı bir daha da yemedim
    Kediye köpeğe verdiğim tavuk ciğerinin 'fine dining' konseptiyle menülerde çakıldığını görünce sakatata ısınıverdim.

Hem tantuninin mersindeki orijinali akciğer değil mi yahu...

8. Bugün BİM ve ŞOK 38.5 TL olan tava yoğurdunu 48 TL yapmışlar. (Lan bunu daha bir ay öncesinde 28 den 38.5 yapmışlardı)
    4 TL lik ekmek 5 TL olmuş. Yüzde 25 geçirdiler.
    6 TL lik bazlama 8 TL olmuş.
    7 TL lik knor çorba 11 TL olmuş (yüzde 50 zam)
    Mazot 29 dan 22 ye düştü. Minübüs, otobüs ücreti 7 TL den 10 TL ye çıktı. (Yüzde 50 zam)

Sizin sabit fiyat yalanınızın ta.... koyayım...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 675/1001 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •