-
O müsvedde kelimesi bana ise sadece sana şunu soracağım annen babanda senin gibi terbiyeli miydi yoksa sonradan mı sen bu derece terbiyeli oldun.
Üslüpta sorunlu zekada . Bazıları beni engeeldiğini söylüyor sende engeller geçersin kaldıramıyorsan söylediklerimi.
Ambargo aselanaa var Baykara yok mu zekana hayran kaldım neyse sana bu cevaplar bile fazla.
Satın soul yaz veya yazma bu senin tercihin ama lütfen artık bak yazmam görürsünüz ha hımm deme komik oluyor.
Elimde ASELSAN tabikş var sat al daha iyi demiştim hatırlıyorsan. Diğer şirketlerde böyle şeyler oluyorsa kim yapıyorsa topunun Allah belasını versin ki bu dünyada olmasa diğerinde verileceğine iman eden bir insanım.
Haluk Bayraktar'ın verdiği cevapları okudum ısrarla olayı duygusallık zeminine çekiyor. Ali babacanıda dinledim adam şeffaflık ve rekabet olsun biz destek olacağız diyor. Baykara nasıl şimdi eleştiriyorsam ideolojik sebepler ile engellemeler olursa onada karşı çıkarım.
Sen değil ama ağzı bozuk tipler var burada ilginç bir şekilde.
Bunların konuşulması iyiye işaret . Sana dedim ben öngörülüyümdür diye. Bak dediklerim konuşulmaya başlandı daha da konuşulur inşallah ve senin dediğinin aksine bu aselsana potif yansır.
Bu kadar dev olan ASELSAN uzun vadeli yatırıma misait olamıyorsa birileri bir çok şeyi bile isteye yanlış yaptığında. Hala bana 24- 64 muhabbeti yapıyorsun borsa ralli yaptı aselanın benzerleri bire on yaptı ısrarla bunuda görmüyorsun nedense.
Kaç defa sordum cevap vermedin. Neden yönetim adam gibi temettü vermiyor sence uzun vadeli ystıırmcısına. Yada geri alım yapmıyır kaç senedir. Kusura bakma ama sat al yerine uzun vade bu hisseyi taşımam için ya borsayı bilmemem, veya aşırı duygusal takılarak pompalanan haberlere inanmam gerek.
Adamlar aselanı fasoncu yancı hamal yaptılar. Sadece baykar değil bakalım kaç tane böyle özel fşrma var devlet firmalarını sömürüp semiren
-
ne güzel diyoruz bazı projeler 10 yıla yayılabilir diye eee o zaman milletin şirketi 1 - 2 yılda nasıl başarıyor bu kadar şeyi ? aselsanın yazılımı desteği bigi birikimi olmadan olabilir mi ? ben 13 yıldır aselsan dayım bakalım bilanço nasıl gelecek genel kurul ne kararlar alacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri