Sayfa 689/1001 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tamam tamam.
    Anladım galiba. Bir tek ben fakirleşmişim. Herkesi de kendim gibi düşünme yanılgısına düşmüşüm.
    Özür dileyerek olay mahalini terk ediyorum.
    bitek yalayanlar reel oalrak zenginleşiyor
    onun dışındakiler sadece eskiye göre daha yüksek maaş alırken
    daha düşük satınalma gücüne sahipler.

yada sen ve ben fakirleşiyoruz.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tamam tamam.
    Anladım galiba. Bir tek ben fakirleşmişim. Herkesi de kendim gibi düşünme yanılgısına düşmüşüm.
    Özür dileyerek olay mahalini terk ediyorum.
    Estafurullah rica ederim .bız tarassuf sahipleri olarak en fakirlesen kesimiz heleki ben.tl mevduatta eridik gittik.tasarrufumla bulunduğum muhitte daha iki sene öncesine kadar iki ev alırken şuan ancak 0.75 evi zor alıyorum ..

3. Aidata yüzde 100 zam yaptılar ayrıca yöneticiye gelir gideri karşılamazsa avans toplama yetkisi verdiler gerekçe olarak da yüksek enflasyon ortamı gösterildi Gıdıvanizm apartman toplantısına kadar girdi artık rahat güvenlikli site tarzı evlerde yaşamanın bedeli çok daha fazla olacak dağıtılan bol paranın faturasını hep birlikte ödeyeceğiz

4.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku
    Beyler güncel try faizi alan var mı ?
    Pazartesi bir güncelleme alalım. Kimse kalmadı mı Try’de ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son cuma gunu bağladım 32 gün 27.50 burganbanktan.qnb ve Akbank en fazla 26 oran verdiler.qnb de tanışma 29 dan 26 ya düşmüş MT nin dedigine göre.sali günü bir dönüşüm var bakalım sosyal medyada konuşulan 30 civarı oranlar olacak mı

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Aidata yüzde 100 zam yaptılar ayrıca yöneticiye gelir gideri karşılamazsa avans toplama yetkisi verdiler gerekçe olarak da yüksek enflasyon ortamı gösterildi Gıdıvanizm apartman toplantısına kadar girdi artık rahat güvenlikli site tarzı evlerde yaşamanın bedeli çok daha fazla olacak dağıtılan bol paranın faturasını hep birlikte ödeyeceğiz
    ben yöneticiyim geçen sene ocakta 1.100 toplamıştık bu sene 2.300 topladım
    henüz isyan eden yok ama
    yakında fox tv ye bizim sitede çıkabilir
    isyan halinde
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Aidata yüzde 100 zam yaptılar ayrıca yöneticiye gelir gideri karşılamazsa avans toplama yetkisi verdiler gerekçe olarak da yüksek enflasyon ortamı gösterildi Gıdıvanizm apartman toplantısına kadar girdi artık rahat güvenlikli site tarzı evlerde yaşamanın bedeli çok daha fazla olacak dağıtılan bol paranın faturasını hep birlikte ödeyeceğiz
    Bizden de yakinda ek aidat isterler.
    27 tane eleman calistiriyoruz asgari ucret artti derler
    Kahrolsun Gidivanizm.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. 2013 2014 çalışarak 2-3 aylık maaşa bir Beyaz yaka orta segment araba alabiliyordu şimdi alabilir mi acaba

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    En son cuma gunu bağladım 32 gün 27.50 burganbanktan.qnb ve Akbank en fazla 26 oran verdiler.qnb de tanışma 29 dan 26 ya düşmüş MT nin dedigine göre.sali günü bir dönüşüm var bakalım sosyal medyada konuşulan 30 civarı oranlar olacak mı
    Qnb Mt leri çok umursamaz ve vurdumduymaz agresif mt ler başka bankalara geçiyor hep

Sayfa 689/1001 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •