Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    2012 yılına kadar dünyanın en fazla petrol rezervine sahip ülkesi Suudi Arabistan iken, 2012 yılı içerisinde Venezuela'da keşfedilen yeni kaynaklar ile 2013'ten itibaren Dünya'nın lider petrol zengini ülkesi Venezuela olmuştur.
    En çok altın madeni keşfedilen ülkesi son yıllarda

neys evenezuellanın mallarını boşverin
    çiğköfteye %30 zam geliyormuş

geçen sene 40 tl idi serincede çiğ köfte
    anlık 130 tl
    %30 zam gelirse 170 e dayanır.
    bir halt olacağı yok.

3. Çiğ köfteye para vererek hayatta almam .

Bulgur kıyma isot salça yağ nar ekşisi limon vs yapıyorum .

Ama tırnak içi bulgur doluyor onu hiç sevmediğim için güzel yaptığım halde fazla yapmıyorum onun yerine içli köfte yapıyorum o daha pratik hem irmik olduğu için yoğunluğu daha hızlı oluyor yoğurmuşsun fazlaca gerek kalmıyor

Soyle kaliteli kirmizi pul biber tavsiyesi alayim.
    BIM MIGROS filan aliyorum ama hic memnun olmuyorum yemeklerde kullanirim...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çiğ köfteye para vererek hayatta almam .

Ama tırnak içi bulgur doluyor onu hiç sevmediğim için güzel yaptığım halde fazla yapmıyorum onun yerine içli köfte yapıyorum o daha pratik hem irmik olduğu için yoğunluğu daha hızlı oluyor yoğurmuşsun fazlaca gerek kalmıyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. https://www.youtube.com/watch?v=2wqpy036z24

Şimdi burda olmak vardı.

Aynı dünyada yaşıyoruz.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Bir paket laboratuvar eldiveni alın, çiğköfte et kıyma vb gibi ele bulaşan kokan şeylerde kullanır sonra çöpe atarsınız, bizim mutfağın demirbaşıdır, çok kullanışlıdır mutlaka öneririm.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Çok yerinde bir tespit.

Üstelik biz 6ay 1-2 yıl stokladıklarımızı bayat veya kısmen bozulmuş tüketiyoruz.

Dondurucuda bile etin saklama süresi 3 ay. Bizimkiler mumyalaşıyor.

Hele deterjanlar, şampuanlar için üzerinde hiçbir tarih yazmıyor. Bunlar kimyasal, zamanla tepkimeye girip insan sağlığına zararı olmuyor mu?
    Deterjan şampuan vb bozulmaz yıllarca durur güvenle stoklayabilirsiniz.

Dondurucuyu muhtemelen -18°C de çalıştırıyorsunuz, biraz elektrik fazla gelecek ama onu daha da düşürün, çoğu -25 °C ye kadar inebiliyor, daha düşük sıcaklıklarda saklama ömrünü çok daha uzatirsiniz, ben et ürünlerini bir yıl üstü saklıyorum kalitesi bozulmadan. Paketi açılmamış pınar sucuklar var mesela bizim dondurucuda iki yıl önce migros kampanyasından almıştım hala yiyoruz.

Soğukta saklamadığınız diğer bakliyat tahıl vb gıdaları da havasız ortamda saklamaya çalışın (ideali vakum makinesi, yoksa mesela sağlam poşete koyup havasını bastırarak çıkarın, ürünün yanında minimum hava kalsın ve habire açıp havalandırmayin), bunlar bozulmaz ama oksijen bayatlama diye algıladığınız değişimlere neden olur.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Ayda bi kere yediğim bişey için hiç eziyet çekemem.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •