Sayfa 85/294 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2351 madde; 673 - 680 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,604
     Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    mercek hocam yaşlılık alametleri..
    sizi filozof gözüyle görmüş sevgili mercek2
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    mercek hocam yaşlılık alametleri..
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    sizi filozof gözüyle görmüş sevgili mercek2
    sevgili arkadaşlar kusura bakmayın bu gün benim için baya yogundu sevgili filozof ve sevenhill hatam varsa kusurumu bagışlarlar sanırım seans sonuna denk geldi ve bir iki hisseye odaklanmıştım şu gesan ve alfasa gesan kapatmış alfas sallabaş yapıyordu destursuzun tersi pistir bu yüzden yazdıgımı okumam gerekiyordu okumadan göndermişim biliyorsunuz sizlere karşı sevgi ve saygılıyımdır hayırlı akşamlar dileyeyim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili arkadaşlar kusura bakmayın bu gün benim için baya yogundu sevgili filozof ve sevenhill hatam varsa kusurumu bagışlarlar sanırım seans sonuna denk geldi ve bir iki hisseye odaklanmıştım şu gesan ve alfasa gesan kapatmış alfas sallabaş yapıyordu destursuzun tersi pistir bu yüzden yazdıgımı okumam gerekiyordu okumadan göndermişim biliyorsunuz sizlere karşı sevgi ve saygılıyımdır hayırlı akşamlar dileyeyim
    estağfurullah mercek hocam.. farkedince bi takılayım dedim bende..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,604
    bryatta sürec kayıtlı artmamış ama
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Esas Sözleşme tadili SPK izni
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 22.12.2022
    İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
    Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000
    Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2027
    Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
    SPK Başvuru Tarihi 22.12.2022
    SPK Başvuru Sonucu ONAY
    SPK Onay Tarihi 04.01.2023

Ek Açıklamalar
    Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesi'nde belirtilen 100.000.000 TL tutarındaki Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasını içeren, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "SERMAYE" başlıklı 6. Maddesi'nin tadiline ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanarak Şirketimize iletilmiştir.

Esas Sözleşme değişiklik tasarısının, Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulması öngörülmektedir.

Saygılarımızla,

Eklenen Dökümanlar
    EK: 1 Tadil Metni-SPK Onaylı.pdf

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kuruluâ€ËÅ“nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

gelgelelim bfrende ne olabilir mukayeseli bryat bfren!
    Spk başvuru 22.12.2022 onay 04.01.2023 ama kapa açıklama 17.01.2023 eee madem 4 ünde belli niye 13 gün beklettiniz neyse geçelim bfrene spk başvuru 06.01.2023 tahmini onay 19 Şubat yani bu perşembe olabilir artık canları ne zaman duyurursa mı diyelim
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,604
    Dünyanın en büyük çip üreticisi olan Tayvan merkezli TSMC, Avrupa’daki ilk çip fabrikasını Dresden, Almanya’ya açacak gibi görünüyor. Hem teşvik alacak hem de Mercedes ve BMW fabrikanın uzun dönem müşterisi olacak. Üretim ilk etapta 22nm/ 28nm olacak, endüstriyel kaynaklara göre.

6. Egeeni geçerim diye korktu.

7.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Egeeni geçerim diye korktu.
    keşke bu kadar korkmasaydı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,604
    E hani geçecekti egeeni

Sayfa 85/294 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •