Sayfa 84/100 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 665 - 672 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1. kasten de fazla yorum yapmak istemiyorum...istiyorum ki laftan anlayan ,aklı başında, emek verip ,çile çekip sabır eden yatırımcılar kazansın...daldan dala konan yatırımcıları pek sevmiyorum..onlar hem nankör olurlar hem de emeğin kıymetini bilmezler..temelden de teknikten de anlamazlar...ben onları kendi haline bırakıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bakalım 30 lardan almaya başladık hayırlısı olsun

3. Sermaye artırmadan gidebiliyorsa büyüme ,bir kaç sene daha böyle devam etmesi sermaye artırım heyecanını da diri tutar uzun yıllar ,fena olmaz gibi ama tabiki birol basaran daha iyi bilir

4. Bir maaşallah ta benden gelsin.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kasten de fazla yorum yapmak istemiyorum...istiyorum ki laftan anlayan ,aklı başında, emek verip ,çile çekip sabır eden yatırımcılar kazansın...daldan dala konan yatırımcıları pek sevmiyorum..onlar hem nankör olurlar hem de emeğin kıymetini bilmezler..temelden de teknikten de anlamazlar...ben onları kendi haline bırakıyorum...
    sayın keko bu hisseye yenimi geçtiniz araştırdım lot sayısı az karlılık fazla yeni siperişler hayırlı olsun kazancınız daim olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kasten de fazla yorum yapmak istemiyorum...istiyorum ki laftan anlayan ,aklı başında, emek verip ,çile çekip sabır eden yatırımcılar kazansın...daldan dala konan yatırımcıları pek sevmiyorum..onlar hem nankör olurlar hem de emeğin kıymetini bilmezler..temelden de teknikten de anlamazlar...ben onları kendi haline bırakıyorum...
    usta elimde hektas sasa kontr ve gesan var hepsinden bir miktar vereyim yarın veri taban yazılımda ilk lotları alayım.

7.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    sayın keko bu hisseye yenimi geçtiniz araştırdım lot sayısı az karlılık fazla yeni siperişler hayırlı olsun kazancınız daim olsun.
    üç dört hafta oldu...ben 57,10 dan aldıktan sonra bir kaç defa in çık dalgası yaptı...en son 49 ları bile gördüm...buna rağmen sabır edip inancımı yitirmedim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    üç dört hafta oldu...ben 57,10 dan aldıktan sonra bir kaç defa in çık dalgası yaptı...en son 49 ları bile gördüm...buna rağmen sabır edip inancımı yitirmedim...
    usta bir miktar tavandan yazdık kısmet artık gelirse alır inşallah uzun vadede jantsa veya gesan gibi olur

Sayfa 84/100 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •