Öte yandan bir ateist ve Makyivelist olduğum için bana her yol mübah.
Ben trade edemediğime göre yatırımcı sınıfına giriyorum. Tanımlamanıza bir karşı fikir koyamam. Çünkü amatörlüğümü hep dile getiririm.
Sadece benim tanıdığım ateistler hepsi karakterli ve ahlaklı insanlar. Hiçbirinin ''her yol mübah'' anlayışı yok.İnsanların; ilkesizliklerini, çıkarları için her kimliğe bürünmelerini ateistlikle örtmeye çalışmaları tam anlamıyla bir aptallıktır ve ateistlere hakarettir. Lafın gelişi söylediniz sanırım. Elbette siz ilkesiz ve ahlaksız biri değilsinizdir. Bir de bu memlekette sistemin ,yasaların işletilememesi ve toplumun değer yargılarının yok olup,kum toplum haline gelmesinde cahilliğin payı var. Ama esas pay bilgili,sistemin tüm açıklarından yararlanabilen ve devlet denen erkin içine dahil olmayı başarıp çıkar kotarabilenlerden gelen zarar cahillerin çok çok üstünde.
Bir arkadaşımdan dinledim. Yaşanmış bir olay. Almanya'da yaşayan bir vatandaşımız ''Almanların aptallığından'' dem vuruyormuş. 3 arkadaşıyla beraber Almanya'da umumi tuvalete giriyorlar.Madeni para atılarak kapı açılıyormuş. Biri atıyor. Tuvaletini yapıyor.Kapıyı açık tutarak diğerleri de para atmadan tuvaletini yapıyorlar. Daha sonra kapının altına bir parça sıkıştırıp,kapıyı açık bırakarak çıkıyorlar. Uzaklaşmadan önce Alman biri geliyor. Bakıyor kapı açık. Kapıyı tutan parçayı çıkarıyor. Parasını atıyor ve tuvaleti kullanıyor. ''Aptallık'' her yerde.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri