Sayfa 24/662 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Olmayacak fiyatlara sana alım imkanı veriyorlar TH daha ne istiyorsun?

Kumar bana ters be Sayın TH. Ben yatırımcıyım. Her ne kadar çok zor olsa da.

Bir de hangi teknik analiz şu geçirdiğimiz 3 haftayı açıklar? Teknik olarakta saçma sapan işler oldu oluyor olacakta.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Olmayacak fiyatlara sana alım imkanı veriyorlar TH daha ne istiyorsun?

Bir de hangi teknik analiz şu geçirdiğimiz 3 haftayı açıklar? Teknik olarakta saçma sapan işler oldu oluyor olacakta.
    5`in altina yine gelse de keske yine milyon baloncuk alsam

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Olmayacak fiyatlara sana alım imkanı veriyorlar TH daha ne istiyorsun?

Valla ben bu durumdan son derece memnunum, daha iyisi can sağlığı diyorum kendi açımdan konuşursam. Al-satçılar için eşi benzeri bulunmayan bir treyding piyasasındayız. Gökte aranıp da yerde bulunan türden bir şey bu. Standart sapmasını 4 olarak hesapladım bunun yani %99.99 olasılıkla karşımıza çıkmayacak türden bir şey. 10.000 de 1 görülen bir olay yani. Bu durum ne kadar uzun sürerse benim gibi treyderler için o kadar iyi. Nerede volatilite, orada bereket. Volatilite ne kadar yüksekse bereket de o kadar çok olur. İkinci dereceden parabolik lineer ve de pozitif bir korelasyon söz konusu burada yani 3 ü 1 arada. Mevcut aşırı volatil ortamın devamını tüm kalbimle diliyorum.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Valla ben bu durumdan son derece memnunum, daha iyisi can sağlığı diyorum kendi açımdan konuşursam. Al-satçılar için eşi benzeri bulunmayan bir treyding piyasasındayız. Gökte aranıp da yerde bulunan türden bir şey bu. Standart sapmasını 4 olarak hesapladım bunun yani %99.99 olasılıkla karşımıza çıkmayacak türden bir şey. 10.000 de 1 görülen bir olay yani. Bu durum ne kadar uzun sürerse benim gibi treyderler için o kadar iyi. Nerede volatilite, orada bereket. Volatilite ne kadar yüksekse bereket de o kadar çok olur. İkinci dereceden parabolik lineer ve de pozitif bir korelasyon söz konusu burada yani 3 ü 1 arada. Mevcut aşırı volatil ortamın devamını tüm kalbimle diliyorum.
    Volatilite varsa
    - yukselis durdu
    - cokus yok
    yani endeks dinleniyor ve yukselis devam edecek cikarimi yapabilir miyiz sn TH?
    hergun dolarin 1 kurus artmasi gibi

5.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Volatilite varsa
    - yukselis durdu
    - cokus yok
    yani endeks dinleniyor ve yukselis devam edecek cikarimi yapabilir miyiz sn TH?
    hergun dolarin 1 kurus artmasi gibi
    Aynen. Underlying ana trend hala çıkış yönündedir. Öte yandan mevcut para piyasası ve yerel makro ekonomi ortamında borsanın alternatifi hala yok. El mahkum borsa. Bir de borsaya yeni gelen bir kaç milyon yeni katılımcı var, haliyle bunların ceplerinin boşaltılması gerekiyor. 5700 ü görüp %15-20 gibi satış yiyen 100 endeks 2023 de 7000 - 8000 aralığına çıkar diye düşünüyorum.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BİST'i bir yatırım ortamı olarak gören biri ya salaktır ya da cahil.
    Öte yandan bir ateist ve Makyivelist olduğum için bana her yol mübah.

Ben trade edemediğime göre yatırımcı sınıfına giriyorum. Tanımlamanıza bir karşı fikir koyamam. Çünkü amatörlüğümü hep dile getiririm.
    Sadece benim tanıdığım ateistler hepsi karakterli ve ahlaklı insanlar. Hiçbirinin ''her yol mübah'' anlayışı yok.İnsanların; ilkesizliklerini, çıkarları için her kimliğe bürünmelerini ateistlikle örtmeye çalışmaları tam anlamıyla bir aptallıktır ve ateistlere hakarettir. Lafın gelişi söylediniz sanırım. Elbette siz ilkesiz ve ahlaksız biri değilsinizdir. Bir de bu memlekette sistemin ,yasaların işletilememesi ve toplumun değer yargılarının yok olup,kum toplum haline gelmesinde cahilliğin payı var. Ama esas pay bilgili,sistemin tüm açıklarından yararlanabilen ve devlet denen erkin içine dahil olmayı başarıp çıkar kotarabilenlerden gelen zarar cahillerin çok çok üstünde.
    Bir arkadaşımdan dinledim. Yaşanmış bir olay. Almanya'da yaşayan bir vatandaşımız ''Almanların aptallığından'' dem vuruyormuş. 3 arkadaşıyla beraber Almanya'da umumi tuvalete giriyorlar.Madeni para atılarak kapı açılıyormuş. Biri atıyor. Tuvaletini yapıyor.Kapıyı açık tutarak diğerleri de para atmadan tuvaletini yapıyorlar. Daha sonra kapının altına bir parça sıkıştırıp,kapıyı açık bırakarak çıkıyorlar. Uzaklaşmadan önce Alman biri geliyor. Bakıyor kapı açık. Kapıyı tutan parçayı çıkarıyor. Parasını atıyor ve tuvaleti kullanıyor. ''Aptallık'' her yerde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Dayak başladı

8. makyavelist olarak yaşayan bir çoğunluk olabilir,

örgütlü çeteler örgütsüz emekçileri esir almış olabilir.

bu dünyanın düzeni bozuk şirazesi kaymış da olabilir.

bakınız yan tahtalarda kyleri bir güzel elbirliği ile pataklıyorlar ana hisselerden de bankalar dayak yiyor ki gülünç seviyelerde %150 prim potansiyelleri var yukarı doğru ve bu al -sat olaylarını becerebilene de bol kazançlar dilerim.

burada ne zaman yorum yazsam bist 100 alış geliyor dicem umarım uğurlu geliriz dostlar biz BANKA SEVGİMİZDEN BURADA DEĞİLİZ.

KÜÇÜK YATIRIMCILAR olarak temelleri kaya gibi duran ve bir güneş gibi ışıldayan şirketlerin ortakları olmak için varız, yeri gelir temettüsünden yeri gelir kazancından yararlanırız , uzun vadeli paydaşları oluruz, değerlerimiz, tasarruflarımız büyür , geleceğe dair mutlu ve umutlu oluruz , bu dünyada dikili 2-3 fidanı olup ( SINIRLI ) özgürlüğümüzü muhafaza edecek kaynaklara sahip olmak her mütevazi bireyin hakkıdır da...

çok şey mi istiyoruz anlamadım ki..

ev mi, araba mı, lüks tatiller mi sınırsız refah ve konfor mu ? HAYIR

İNSANCA YAŞAMAK İÇİN İŞ BANKASI HİSSESİ almış gerçek bireyler şu yaşananlara bir bakınız heyhat !!

BORSA Oyunu' nun gelişmekte olan ülkelerde durumu budur ve yazılı koruyucu kuraları da yoktur derseniz, itiraz etmene gerek yok derseniz ,OYUNU hepimiz biliyoruz da bu oyunun içinde bin başka oyunlar dönüyor sesimizi yükseltmemiş de şarttır !

HAKİKATE , doğrulara inanan insanlarız ,BU yüzden iş bankası yatırımı doğrudur diyoruz ( YTD ) 1900 dolarlık altını 100 dolardan satıp 300 dolara gümüş alan bir piyasada vandalizm vardır, vahşet vardır ,gözyaşı vardır, haince bir delalet vardır , rasyonalizm yoktur zaten kumarsa kumar sömürüyse sömürü bu piyasanın dili olmuştur.
    Son düzenleme : Deniz Ali; 26-01-2023 saat: 12:21.

Sayfa 24/662 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •