Originally Posted by baddog ihyay holding....borsa cari değeri....427 milyon..... Kasada....450 milyon tl görmüş....geçen sene....!!!!!!!! şu an istese daha fazla nakit gösterebilir....!!!!!!!!! Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede Bu zat buraya yaptığı gibi bütün topiklere aynı iletiyi asmış mal mı pazarlıyor duyurumu yapıyor anlamadım. Ayılar'la Boğalar'ın Tepişmesinden en çok zararı Küçük yatırımcı çekiyor
Originally Posted by rosense Bu zat buraya yaptığı gibi bütün topiklere aynı iletiyi asmış mal mı pazarlıyor duyurumu yapıyor anlamadım Hayırdır...zurnana limonmu sıkıldı....arkadaş sormuş....tavsiye ettik.....!!!!!!!!!!!!..... Malmı pazarlıyor derken.....mal lazımsa soruyorsan...ben o işlere bakmıyom....!!!!!!!!!!!
Originally Posted by secbul Fk çok yüksek bence. Bunun onda biri fk olan banka var ülkede Dip her daim kazandırır....cari değer kadar nakit....iştirakler sağlam ve güçlü....!!!!!!!!!!
Forum Rules
Yer İmleri