Sayfa 356/649 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Adam makyavelistim diyor kurt ..sorunu cevabı burda
    Benim için şahsi menfaat her şeyin üzerindedir tabii kendi prensiplerim ve geçerli yasalar ihlal edilmediği sürece. Milli menfaat beni hiç ilgilendirmez.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankalarin rallisinde indikator oldular zaten. Vakifi hemen dakikasinda tavana cakip durdular Varlik Fonundaki malin gelmeyecegini bildiklerinden. Akbank'ta sandik ayar cekti.
    Evet, milyarda 1 ortaya çıkan türden bir olay idi bu. 30 senelik borsa hayatımda böyle bir şeyle hiç karşılaşmamıştım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Yeni evime beklenen başvuru gelmedi, kampanya nedeniyle tahsisli olacaktı. Bu durumda tahsisli yapmayabilirler mi?
    Tahminimce vazgeçmezler çünkü yeni kredi açamıyorlar, sermaye yeterlilik rasyosu izin vermiyor. Yeni Evim olmazsa İkinci El Evim olur, bir şekilde yeni kredi açacakları bir alan yaratırlar. 2. El Evleri de dahil edecekler yüksek ihtimalle. Hazine halihazırda her 1 kamu bankasına 20 milyar TL koymak için kaynak yaratmışken, banka açısından bu fırsat kaçmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    millet ittifakı önce bir aday çıkartabilse dünyayı kurtaracak
    Sn Erdoğan'ın seçimi kazanması açık arayla benim menfaatime olur çünkü AKP nin uyguladığı saçma sapan ekonomik program ve bunun sonucu olan yüksek enflasyon sayesinde elimdeki ana varlık kalemini oluşturan gayrimenkuller, kurumsal ve finansal aktifler dolar bazında müthiş değer kazandı son 3 yılda. Bunun arkasının geleceğini varsayarak Sn Erdoğan'ın kazanmasını diliyorum ki servetime servet katmaya devam edeyim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bak hoca sana ilk başta da söylediğim gibi eğitimcilere saygımdan dolayı olabildiğince toleranslı davranıyorum ..tolaransımı kemirdin durdun artık kabak tadı verdin limitleri zorluyorsun

Kendi adıma yorumlarımın neredeyse tamamı endexle alakalı ..kaldı ki bunun ne menem kağıt olduğunu cihanı alem biliyor ..
    Bende biliyorum ..bu mal kağıdı alıp satmam engel değil anlatabiliyormuyum

Burda yazılan herşeyi aşırı ciddiye alıp kişiselleştiriyorsun .. beni yazılarına konu etme artık

Sen uzun yatırımcı değilmisin ??..eee ..kapa ekranı hedefini bekle ..malumu ilan edenlere sarmayı kes artık
    Çaresi var engelle gitsin ..
    Ne dediysek olmadı..hala aynı kafadasın

6. Enflasyonist dönemlerde en zengin kesim daha da zengin olur çünkü onların aktifleri gayrimenkul, finansal ve kurumsal türdendir (sabit getirili devlet tahvili veya mevduat hesaplarına para koymazlar) ve bu aktiflerdeki artış her zaman enflasyon oranından daha fazladır. Öte yandan yüksek enflasyon yüzünden en fakir (en alttaki) %50 lik kesim çok daha fakirleşir. Son 5 yılda Türkiye'de olan da budur, en zengin %10 luk kesimin serveti 1 TRİLYON dolar arttı (bunun yarıdan fazlası da en tepedeki %1 lik dilime gitti) ama bunun bedelini çok daha fakirleşerek en alttaki %50 lik kesim ödedi. Tüm bunlar da kendini fakirin koruyucusu olarak lanse eden AKP sayesinde oldu hamdolsun. Menfaatim gereği Sn Erdoğan'ın kazanmasını tüm kalbimle diliyorum. Ama öte yandan kazanamaması durumunda uygulayacağım B planım da hazır, işi şansa bırakacak kadar salak değilim.

Kaynaklar: Dünya Bankası, IMF, Thomas Piketty (Capital in 21st Century, files over the İnternet)

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    bak hoca sana ilk başta da söylediğim gibi eğitimcilere saygımdan dolayı olabildiğince toleranslı davranıyorum ..tolaransımı kemirdin durdun artık kabak tadı verdin limitleri zorluyorsun

kendi adıma yorumlarımın neredeyse tamamı endexle alakalı ..kaldı ki bunun ne menem kağıt olduğunu cihanı alem biliyor ..
    Bende biliyorum ..bu mal kağıdı alıp satmam engel değil anlatabiliyormuyum

burda yazılan herşeyi aşırı ciddiye alıp kişiselleştiriyorsun .. Beni yazılarına konu etme artık

sen uzun yatırımcı değilmisin ??..eee ..kapa ekranı hedefini bekle ..malumu ilan edenlere sarmayı kes artık
    çaresi var engelle gitsin ..
    Ne dediysek olmadı..hala aynı kafadasın
    lütfen beni engeller misiniz? Sizi engelledim ve kendi düşüncenizdekiler ile yazışın.işiniz rast gitsin.ytd

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    evet yine söylemlerimi haklı çıkaracak rakamlar seans sonuna doğru garan artıda bu mendebur %3 ekside
    hadi bakalım biri çıksın anlatsın bize herggün yaşanan bu ibn..liği
    burdan ne gibi bir olumlu görüş çıkartılabilir
    istatistikçiler teknikçiler grafikerler üstadlar buyrun açıklayın
    ortada olumlu bir durum varda bizmi haksızlık ediyoruz hisseye
    kimse cevap vermeyecek galiba
    işte bunu anlatmaya çalışıyorum banka gibi davranmıyor
    bugün bu hissede bankalar artı kapatmışken %3 lük düşüşün sebebi ne ola ki?
    mendebur diyoruz ama daha ağırı tam bir şrefsz....lik
    işte buna göz yumanlar sebep olanların rezil rüsva olmalarını istiyor ve diliyorum
    umarım en ağır cezayı alırsınız umarım biz ky yi görmediğiniz gibi kimsede sizi görmez
    umarım bu bankada olup bitenler tüm dünyada yankı bulur da çevirdiğiniz dolaplar ortaya çıkar
    şu an çıkarmadığınız gıkınız yakında bülbül gibi şakımaya başlarsınız da sesinizi kimse duymaz
    umarım biran evvel borsaya bir daha girmemek üzere atılırsınız

Sayfa 356/649 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •