Sayfa 355/649 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Birbirlerinin cebindeki parayı hüpletmek amacıyla işlem yapan kişi ve kurumların oluşturduğu, temettülerin anlamsız olduğu veya hiç ödenmediği, borsadan alınan hisselerin sahiplerinin şirketlerde söz sahibi olmadığı böyle bir kumar ortamında kazanılan paralar acaba İslam'a göre helal midir? Öte yandan bir ateist ve Makyivelist olduğum için bana her yol mübah.
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın bahriyeli, umarım makyavelistin anlaminı biliyorsunuzdur.Kim için kullandınız bu kelimeyi?Rica etsem.YTd
    Rahatladın mı ozan hoca ..şimdi bende senin gibi düşünen biri olsam anlamını bilmediği kavramları kullanan dangalak mı demek istiyor diye düşünmem lazım ..
    Oooo senle işimiz var ..

Kodumun kagidi.

Benim rahatlamak gibi bir düşüncem olmadı,bir soru sordum o soruyuda kendi kendine anlayış tarzınız yukarıda ki gibi.YTD

Yeter kardesim. Adam gitmiyorum diyor. Ben de gitmiyorum. Kimse gitmiyor. Sen git.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bu hissenin tek olumlu tarafı, yapılacak 3. tahsisli ile halka açıklık oranının %9 a düşecek olmasıdır. Geri alım yapılan hisseler de kaale alınırsa serbest tedavüldeki lotlar 500 küsür milyondur. Böylece hisse, mal toplama / sıkıştırma operasyonlarına maruz kalıp hiç kimsenin aklından bile geçmeyen seviyelere pekala çıkabilir. Hisse böyle bir potansiyele de sahiptir.
    Bankalarin rallisinde indikator oldular zaten. Vakifi hemen dakikasinda tavana cakip durdular Varlik Fonundaki malin gelmeyecegini bildiklerinden. Akbank'ta sandik ayar cekti.

6. Yeni evime beklenen başvuru gelmedi, kampanya nedeniyle tahsisli olacaktı. Bu durumda tahsisli yapmayabilirler mi?

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    hangi el bu bankayi 4 katindan islem gorduruyor... bu kadar troll u kim besliyor..... hepsinin sorusturulmasi lazim

Millet İttifakı: Borsa'da manipülasyon ve yolsuzluk iddialarına ilişkin ilgili kurumları da kapsayacak şekilde bir inceleme ve denetim başlatacak ve tespit edilen usulsüzlük ve yolsuzlukların takipçisi olacağız.
    millet ittifakı önce bir aday çıkartabilse dünyayı kurtaracak

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kodumun kagidi.
    Günün 5 yıldızlı yorumu, süper olmuş.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 355/649 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •