Sayýn 4N1K1H,

Üstteki mesajýnýzda "...Bir baþka nedenim de Karelin 58 ilde çalýþmalara baþladýðý duyumum. Teyide muhtaç bir duyum ama ben öyle olduðuna inanýyorum. Eðer bunu þirkette çalýþan birilerinden teyit ettirecek bir forumdaþ varsa güzel olur..." demiþsiniz. Dediðiniz gibi Karel Turkcell anlaþmasý kapsamýnda çalýþmalara baþladý, Ekim ayýndan itibaren bu konuda çalýþmalar olduðuna dair net bazý veriler var, alta birkaç fotoðraf ekliyorum,

Ben üstteki paylaþýmlarýnda Karel Turkcell anlaþmasýnýn açýklanmasýnýn gecikme nedeni olarak 5G yatýrýmlarýnýn iþin içine dahil edilmesi amacýyla yürütülen çalýþmalar olduðunu düþündüðümü yazdým. Yazdýðým þey iþin rakamsal boyutunun açýklanmasýnýn gecikmesiydi, henüz anlaþma yok ya da çalýþmalar henüz baþlamadý gibi bir þeyi kastetmemiþtim. Yazdýklarýmdan bu anlam çýkabileceðini görünce açýklama ihtiyacý hissettim. Karel, Turkcell bakým, onarým ve kurulum hizmetleri ihalesini aldý ve çalýþmalar çoktan baþladý bu net. Sadece sonradan iþin içine dahil edilmesi gereken 5G altyapý yatýrýmý olduðunu düþündüðüm ilave hususlar için kapsamlý pazarlýklar yürütüldüðü için ihale rakamýnýn açýklanmasý gecikti bence, ihale rakamý piyasaya açýklanmasa da þirketler arasýnda ön anlaþma olduðu için bu süreçte ihtiyaç duyulan çalýþmalar Karel tarafýndan yapýlýyor. Geriye artýk haberin açýklanmasý kaldý...

Çalýþmanýn Ekim ayýnda baþladýðýna dair foto

Karel - Turkcell Marmara bursa bölge ofisi açýlýþý

Ofis açýlýþýndaki pastaya biraz yakýndan bakalým 😎