Sayfa 437/892 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    o iş tamam gibi
    son bir silkeleme mi diyelim yoksa vurun kırbacı mı bıktık yaaa
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    son bir silkeleme mi diyelim yoksa vurun kırbacı mı bıktık yaaa
    harbı sıktı ortak,,nedır bu..sahıp çıkmaları lazım bıste..bu kadar ky gelmışken ,,bu denlı fazla yatırmcıyı soğutmamaları lazım..ülke için önemli..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. https://www.kap.org.tr/Bildirim/1108029

Gazlamıyorum sadece haberı paylaşıyorum , yanlış anlaşılmasın

Gerçi eski kapmış !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    wah wah ne kotu ne kotu
    gene ihale almisiz

20/01/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu’nda
    (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower
    Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.'nin, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/01/2023
    tarihinde gerçekleştirilen, 2022/1429972 ihale kayıt numaralı ‘’ İTM-435 Referanslı 154kV Diyadin TM (DAP) Yapım İşi’’ konulu
    ihaleye katıldığını ve en avantajlı fiyat verilerek ihalede 1. olduğu
    bildirilmişti.

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. İhale Komisyonu, işin
    Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. uhdesinde kaldığına dair
    kesinleşen karar 01/02/2023 tarihinde bildirmiştir.

İşin
    bedeli KDV hariç 70.313.035, -TL’dir. (Yetmişmilyonüçyüzonüçbinotuzbeş,
    Türk Lirası)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    harbı sıktı ortak,,nedır bu..sahıp çıkmaları lazım bıste..bu kadar ky gelmışken ,,bu denlı fazla yatırmcıyı soğutmamaları lazım..ülke için önemli..
    hep aynı şeyler bir şey çok konuşulmaya başlayınca uzaklaşacaksın yine degerlendiremedim kendi adıma..

bankof 30milyon lot akbank satıyor hala da satmaya devam ediyor.. 500milyonluk lot satt sadece akbankta..

gesanda ihale bize kalmış her zaman ki gibi ama yok piyasa saçma gerçekten

6. Bütün yazdıklarımın arkasındayım.

Burada kwon3 nikli arkadaşın "şahsi alım-satım bildirimlerinin" doğru olup olmadığını tartışıyoruz.

Bunu savunmasındaki gerekçe özetle;
    (1) Samimi arkadaşlarla paylaşım
    (2) Belki burayı okuyanların kendi alım-satım kararlarını uygulayıp, eğer isabetli karar ise karlı çıkmaları

Samimi arkadaşlarla paylaşım özelden yapılabilir.Buraya samimi samimi olunmayan kişiler de her zaman gelebilir.

Kendi alım-satım kararların her zaman isabetli olmayabilir.En azından sürekli isabetli olsaydı sanırım siz dünyanın en zenginlerinden olurdunuz.İsabetli olmadıysa, bu kararı örnek alan kişinin uğradığı zarar ne olacak? Bu etkilemenin vebalini düşünüyor musunuz?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Bütün yazdıklarımın arkasındayım.

Burada kwon3 nikli arkadaşın "şahsi alım-satım bildirimlerinin" doğru olup olmadığını tartışıyoruz.

Bunu savunmasındaki gerekçe özetle;
    (1) Samimi arkadaşlarla paylaşım
    (2) Belki burayı okuyanların kendi alım-satım kararlarını uygulayıp, eğer isabetli karar ise karlı çıkmaları

Samimi arkadaşlarla paylaşım özelden yapılabilir.Buraya samimi samimi olunmayan kişiler de her zaman gelebilir.

Kendi alım-satım kararların her zaman isabetli olmayabilir.En azından sürekli isabetli olsaydı sanırım siz dünyanın en zenginlerinden olurdunuz.İsabetli olmadıysa, bu kararı örnek alan kişinin uğradığı zarar ne olacak? Bu etkilemenin vebalini düşünüyor musunuz?
    dostum senin özlü söz yazdıgın yere yatırım tavsiyesi değildir yazılır.. yani adam aşağıya imzasını atmış o zaman tüm kurumlar ya da video yapanlar ceza yer herkes boşuna YTD yazmıyor herhalde..

o yüzden pek uzatmaya gerek yok bazı arkadaşlar kol keser gider adam hareket halinde işlem yapıyor. yani ben burada ooo kwon satmış gitmiş bende satayım demiyorum.

yani aslında olay imza oda aşağıda yazıyor.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    dostum senin özlü söz yazdıgın yere yatırım tavsiyesi değildir yazılır.. yani adam aşağıya imzasını atmış o zaman tüm kurumlar ya da video yapanlar ceza yer herkes boşuna YTD yazmıyor herhalde..

o yüzden pek uzatmaya gerek yok bazı arkadaşlar kol keser gider adam hareket halinde işlem yapıyor. yani ben burada ooo kwon satmış gitmiş bende satayım demiyorum.

yani aslında olay imza oda aşağıda yazıyor.
    yani burada iyi yorumda yapıyoruz ? kimse bir şey yazmaması lazım? o yüzden bunları aşalım. burada bilgi paylaşılır..

insanlar kendini eğitir onun bunun demesiyle hisse alıp satmaz. kararını kendin verirsin o yüzden sende bu yazılanlara takılma derim.

Sayfa 437/892 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •