Sayfa 846/990 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dizel marjlarında daralma var deniyordu ama kendim kontrol etmedim. Ali abi daha iyi bilir.
    bankalarda oynadıkları oyunu orada oynuyor olabilirler bu yüzden teknik olarak günlük kapanış bana göre 547 altı olmamalı bu yüzden temel olarak sıkıntımı var diye sordum yoksa benim oyun tamamen teknik üzerine döndü piyasa için
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Panic mode might again be loading...

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Asgari ücrette yapılan ile evet düşme ihtimalini neredeyse yok ettiler...

Lakin yeni hikaye yeni koşullar yaratır... Bu da beklentilerin aksine fırlamaya engel olabilir...
    önce en kötüyü kabul edip en dibi göreceğiz. ondan sonra adım adım iyileşme olur.

4. nabıyonuz la -2 den +3 e ordan tekrar -2 ye vaşak mı geçiyonuz boğalarla
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. tüp devre kesmeye gidiyor 2-3 lira kaldı, kesmiş yazarken

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cauti,

tuple ilgili sıkıntı mı var yoksa ,
    kar satışımı
    Dün bir kaç şom ağızlı konuşuyordu tv de...ocak ayında endeks şu kadar düştü vs..iki kağır artı kaldı biri tüp-diğeri pegasus..yani benim kağıtlar..bugün onun intikamı alınıyor millet %10-15 eksi, siz artıdasınız..al sana satış dediler.

Özellikle mecburi fon satışları geldiğinde portföylerde sağlam duranlar satılır genelde...fon satacaksa birileri de önden satıyordur, bahane çok yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Secbul bir şey biliyormuş gibi millete korku pompalamayi bırak.Zaten çoğu hisse yatırımcısı külliyen zararda.Yok satmak için inanacakmis yok yalvaracakmis.

Bizde go go tar tar muhabbetine karşıyız ama içi boş korku zirvaliklari ile zaten komple zararda olan yatırımcıyı burdan sattirma derdinde de değiliz.

Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler Haramilerin saltanatını yıkacağız.1923 de olduğu gibi 2023 de de kullerimizden dogacagiz.Para piyasalarındaki dalkavuklarin hükümdarlığını da yikacagiz
    Korku poompalamıyorum. Durum tespiti. Büyük olasılık haklı çıkacağım. Bu kez keşke korksa idim dersin. O kezde kabul ettin ise secbul da girdi derim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dizel marjlarında daralma var deniyordu ama kendim kontrol etmedim. Ali abi daha iyi bilir.
    yok, marjların maşallahı var...bu satışın onunla ilgisi yok bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 846/990 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •