Sayfa 448/902 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Keko hocam seni yaz aylarından beri takip ediyorum foruma çok faydan oldu, inşallah kazanmaya devam edersin hangi hissede olursa olsun. Yazmaya devam edersen kendi adıma ben mutlu olurum..
    Kendimi tekrarlamaktan ben de sıkıldım...yeni bir şeyler görürsem fikirlerimi söylerim...zaten buraları uzun bir süre daha takip etmeye devam edecem...burası alışkanlık yaptı ...kolay değil tam 10 aydır burada yatıp burada kalktık...iyi günleri de kötü günleri de birlikte geçirdik...

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Gönlü güzel adam keko.. elbet yine bir hisse de kesiseceğiz seninle..
    Nasip artik..umarım kesişiriz yine..başkası sattığı hissenin düşmesini ister ama ben gesanin düşmesini istemiyorum..ben kazandım belki de daha fazlasını da kazanabilirdim ama olmadı...şimdilik buraya kadar...devamının size nasip olmasını istiyorum...başarılar diliyorum...gesan bu yıl çok daha fazla büyüyecek..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 10 aydır malumunuz kiprasmadan gesanlarimi tutuyordum..defalarca indi çıktı yine trade bile düşünmedim..ama yaklaşık 7_10 gün önce 267 den aşağı dönerken ,madem düşüyor bari ben de bir kere satayım sonra aşağıdan yerine koyayım diye düşündüm...bir kere şeytana uyduk..o akşam da paşa hakanin malum videosu yayınlandı..o gün bu gün yerine koyma fırsatı vermedi...sadece bu gün fırsat verdi ama ne yazık ki gesanin yerine aldığım hisselerde yüzde 10 _15 civarı zararım oldu...tahtaciyi söyleyin zararimi karşılasın tekrar gesanlarimi yerine koyayım...

Bunun dışında fikirlerimde bir degisiklik yok...kwon dostuma gösterilen anlayışı bana da göstermenizi rica ediyorum..satmam tamamen yanlış tradeden dolayıdır dostlar..elimizde hisse olsa da olmazsa da fikrimiz değişmez..kolay kolay da kimsenin morali bozulmasın diye de açıklamak istemiyordum...ama sorulunca yalan söyleyemedim..
    senden alanda kazansın keko... bereket versin bol şans arada uğra selam vermeyi unutma
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Göknur Gıda Maddeleri
    Enerji İmalat İthalat İhracat
    Ticaret ve Sanayi AŞ
    285.000.000 350.000.000 65.000.000 -
    14.250.000
    (1) - 11,00

böyle bir firma daha halka arz oluyor europower gelmedi bence daha gelmesin nisana kadar gelmesin tek bilançoda devam edelim

böyle bir ortamda yalan olabilir halka arz az kaldı zaten piyasa yapıcı onlara da el atacak..

daha önce de böyle gün yaşadım ama bu daha beterlerinden de beterdi.. ekranı kapadım çıktım en sonunda.. gerçekte çok kişiye yazık oldu..

yarın spk bülteni gelmedi diye satanlar olacaktır ama aşağıda ky mal almaya geliyor..

bakalım şu korku endeksi artık bitse sakinlese de rahatlasak..

aylık haftalık grafiklerimizde mumlarda aşağıda güzel uzun ignelerimiz var takaslarda bozulma yok bu hafta biraz ky aldı gibi ama bir yandan da ünlü 190bin lot aldı 3 günde

şu piyasa milletin içinden geçildi ne kadar kızsak ta Gesan çok sağlam durdu.. bizde arkasında duracağız artık..

gün içinde bir kalp çarpıntısı yaptı ama kötü bir gündü elinde sadece gesan olmayanlar için örnek ben

8. Hadi arzı geçtik bedelsiz bari onaylansaydı iyi olurdu ya neyse. Bence bülten beklentisini almadığı için yarın terste bırakabilir.

Sayfa 448/902 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •