Sayfa 926/990 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sermayesinin 6 katı kazanç var,1 kerelik bilanço değilse 6X12 =72 tl ederi olur.(bence)

YTD
    Marjlar daralmis -beklenen bir durum- ama bence en zayif ceyregi atlatti. Enerjideki indirimler cok onemli zaten o yuzden aldilar. Elimde malla girdim pazartesi kamyonu dayamazlar ins

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Babam 47 yıl önce anam da 6 yıl önce 1 şubatta rahmetli oldu,biz başkalarına iyilik yapıp mutlu ederek kendimizi avutuyoruz gayri.
    Allah rahmet etsin. Ahirete göçünce karşılayacak dostlar lazım olur. Anne baba biz bu kişiyi tanımıyoruz demez herhalde.

Başka risksiz şeyler bulursam yine yazarım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin anne ve babanıza.Toprakları bol olsun .Mekanları cennet olsun.
    Amin Cümlemizin.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Allah rahmet etsin. Ahirete göçünce karşılayacak dostlar lazım olur. Anne baba biz bu kişiyi tanımıyoruz demez herhalde.

Başka risksiz şeyler bulursam yine yazarım.
    Amin Cümlemizin.

5. Aldanan ol aldatan olma prensibi de iyi ama acılı, tavsiye etmem. Direkt Allah'dan kaybını katlamalı alırsın, hesabı da kendin yaparsın.

Ben bu şekilde yaşadım sonra bana bir şey ilham oldu. Senin niyetin iyilik yapmak değil Allah'ı ütmek, sen iyilik filan yapma, seni de kimsenin aldatmasına izin vermeyeceğiz şeklinde.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aldanan ol aldatan olma prensibi de iyi ama acılı, tavsiye etmem. Direkt Allah'dan kaybını katlamalı alırsın, hesabı da kendin yaparsın.

Ben bu şekilde yaşadım sonra bana bir şey ilham oldu. Senin niyetin iyilik yapmak değil Allah'ı ütmek, sen iyilik filan yapma, seni de kimsenin aldatmasına izin vermeyeceğiz şeklinde.
    Aldatan,kendini aldatır da bilmez.
    Niyet ise,akibet iyidir.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Aldatan,kendini aldatır da bilmez.
    Niyet ise,akibet iyidir.
    Niyet iyi ise elbet akibet iyi
    Bulursun o zaman kurtuluşa eren izi
    Ayrılma doğru yoldan , bırak bulsun nasibin seni
    O vakit seni ırgalamaz karışsada at ile it izi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Ne kadar ekmek o kadar köfte prensibi var demiştim.

Kozmik düzende geçerli bir durum daha var

"şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza"
    https://eksisozluk.com/sikayetlerini...riniza--150716

Sayfa 926/990 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •