Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun...ne acılar, ne dramlar yaşanıyor...ben de hataylı, ama ist de yaşayan bir arkadaşıma wp dan yazdım...aramaya bile çekiniyorum.

Maraş'daki merkezdeki ana caddenin adı da trabzon caddesiymiş...böyle duygusal bağlar var, coğrafi olarak uzak olsalar bile, bu toplumsal travma ancak çok yeni ve sert tedbirler devreye alınarak atlatılabilir. İnş. bu büyük felaket, toplumsal bir uyanışa vesile olur.
    hiç çekinme ara derim.

dün 5 arkadaş 250 kişiye (deprem bölgesi 10 şehir her ilçeden karışık) aradık.
    200 e yakınına telefonla ulaşabildik 50 tanesinin telefonu kullanılamıyordu (inşallah sadece sarjları yoktur) diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.

istedikleri sadece su ekmek ve barınacak yerdi, para pul borsa düşmüş çıkmış umurlarında değildi,
    hepsi yakınlarının ve komşularının başında enkaz bekliyorlardı.
    bir kaç tanesi ise köy evi -bağ evi-dağ evi gibi güvenli yerlere yer değiştirmişlerdi.

hallerini hatırlarını sormak nasıl olduğunu merak ettim demek bile insanları mutlu ediyor.
    dualarımız sizinle yardım edebileceğimiz bir şey var mı demek bile yeterli.

1 kişi ben çıktım ama arkadaşlarım enkaz altında yardım gönderin dedi, adresi net olarak alıp elimizden geldiğince sosyal medyada ilgili yerlere gönderdik paylaştık.

Allah hepsine yardımcı olsun.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Bear bull ve abka borsa acilinca dusmez diye dusunuyorlar diye anladim.. bakalim neler olacak..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Millet tweertrda p.tesi ve salı işlemlerinde iptal edilsin yazıyor. %99 u dünkü borcasi baslarinda ise it ye destek cikiyorum ayağına takipçi peşinde koşan uzman geçinenler var. Millet sanıyor p.tesi salı islemleride iptal edilince haftaya borsa cuma fiyatlarından işlem görecek. Yine büyük kısmı o fiyatlarda işlem görürse satıp kurtulacak hesapta. Bugünkü iptal büyük bir fiyasko. Kimlere yarayacak Çarşamba girecegiz. Bugün bir dejavu oldu. Herkesin aklında olacak. Çarşambaya kadar, haberler, kayıp sayıları ve ekonomiye etkileri gün gün ortaya çıkacak ve psikolojik olrak bence çok sayida satici birikecek. Umarım serbest marka açılış olmaz. Yapmazlar heralde. Çok olumlu kararlar ve gelişmeler olursa belki biraz yumusatabilor ortalık.

Ayrıca aklıma geliyor, eğer varlık fonu vb. Kullanarak geri alım yapacağız destek atacağız gibi açıklamalar yapılırsa eminim bu seferde, orada millet aç susuz canıyla uğraşırken borsacilari kurtarmak için su kadar para harcıyor paralar borsacilarin satacaklari hisselere gidecek söylentileri ortalığı iyice kizistitir. Borsaya bu kadar müdahale ederek büyük bir risk aldılar. Oysaki yükseliş yönünde alınan kararlar yerine ortada bir yönetim sergilenseydi şimdi bu düşüşler olağan karsilanirdi. En büyük yanlışlardan biride zirvelerde borsayı guzellemeleri oldu. Yukarı giderken herşey süt limandi.

4. varlık fonu işi sakat bence olmaz...

varlık fonu yokluk içinde...

adamlar tcelli bile borçla aldılar...

en mantıklısı geri alım yapacak şirketlere belli imtiyazlar tanımak...

mesela kurumlar vergisinden indirim veya bir takım imtiyazlar gibi...

şirketlerin bir çoğu nominal olarak güzel karlar açıkladı...

alabilecek nakitleride var...

1,5 milyarlık genel borsa alımıyla bile iki gün önce nasıl yükseldi gördünüz...

1 hafta içinde bunları düşünüp karar verirler...

hiçbişey yapmazlarsa bence çarşamba yine taban açar...

bir aksiyon almaları şart...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bear bull ve abka borsa acilinca dusmez diye dusunuyorlar diye anladim.. bakalim neler olacak..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    okuduğunu anlamıyorsun bence.
    düşmez yada çıkmaz diye bişey varmı yazıda.

grafik var ve % 100 düşmemiş.

bir şeyin % 100 düştüğünü söyleyen birine cevap vermek hata zaten.

iflas eder işlem sırası sonsuza kadar kapatılırsa o zaman % 100 düşmüş olur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Vadeli 474 alım yazıp bırakacağım
    Sabah ilk 10dk.da gelirse
    Borsa bi kapanma daha yaşar.

Sonrası 440..
    En son 410..

Çarşamba,perşembe cuma akşam
    Sermaye biter.. Üstüne ilave isterler

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim. rabbim sizlerden 1000 lerce kez razi olsun
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim. rabbim sizlerden 1000 lerce kez razi olsun
    Çok.gecmis olsun abim.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •