Sayfa 180/1002 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TheGreatReset Yazıyı Oku
    Biraz daha yok yabti
    yol ne ki dünyanın 20 ayrı ülkesinde cami yaptırdık..

2.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Spk investrade portfoy sirketine 1 yila kadar islem yasagi getirmis gencler... bahreyn li falan yabancilarin olan bir sirket.. yatirim finansin kim oldugu belli oldu.. adamlar en azindan piyasayi donduruyodu simdi kim alacak devre kesince piyasayi..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kaynak var mı

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    cuma kapanışta coşku varken ve pztesi neredeyse artıya geçecekken gelen depo şartı sonrası piyasaya korku hakimdi son 2 gün. o korkuyu hafifletecek bir iki bilanço (bugün kchol iştirakleri ve ayın 10unda kchol vardı mesela) ve mali destek (varlık fonu alımları, beslerde minimum hisse senedi oranı zorunluluğu), bankalarda temettü oranını arttırma, borsada işlem gören paylarda temettüden stopajı kaldırma artık aklına ne geliyorsa ve ne mümkünse. bu tarz adımlar atılırsa durum hafifler.
    geçen yazmıştım yapılabilecekleri,

şimdi twitterda gördüm, bunlara ek olarak geri alım yapan/yapacak şirketlere bir şekilde avantaj sağlanabilir önlem olarak.

99da kapandıktan sonra açılınca %16 düşüğü görüp toparlanmış endeks 2 haftaya da zirve tazelemiş. biz zaten cumadan beri %10 düşmüşüz.

4.  Alıntı Originally Posted by murat5535 Yazıyı Oku
    Her ay 10 tl telsiz vergisi alınıyor sadece 80 milyon aboneden 800 milyon lira yapıyor aylık toplanan telsiz vergisi.
    Heb yol yabdı..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Heb yol yabdı..
    Yine yol yabacak merak etmeyin

6.  Alıntı Originally Posted by murat5535 Yazıyı Oku
    Her ay 10 tl telsiz vergisi alınıyor sadece 80 milyon aboneden 800 milyon lira yapıyor aylık toplanan telsiz vergisi.
    Sn.Hocam; 800 milyon çok büyük bir para gibi haklısın. O verdiğim 10 TL bana çok geliyor. Çünkü evde 4 kişinin ben ödüyorum.

Fakat 800 milyon TL ile sadece 40 bin öğretmenin maliyetini karşılarsın. Yani 30 öğretmenden sadece bir tanesinin.

5.500.000 kamu personeli var. Bunlara ait 150 bin makam aracı var vs.

Devletimizin masrafı çok.

Bana kalsa okullar ve sağlık kurumlarını özelleştirim.
    Rekabet gelsin. Öğrenci okulu seçsin, okullar da öğrenci başına MEB'den para alsınlar.
    Keza hastaneler de öyle olsun.

Vatandaşın bir kısmı rekabete kapalı, mutlak koruma altında , diğer kısmı yüreği ağzında her gün ne iş yapacağını düşünüyor.
    Bu ne anayasaya uyar, ne dine ne imana, ne sosyalizme ne de kapitalizme.

7. Spk bulteninde yayinlandi az once
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kaynak var mı
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Sn.Hocam; 800 milyon çok büyük bir para gibi haklısın. O verdiğim 10 TL bana çok geliyor. Çünkü evde 4 kişinin ben ödüyorum.

Fakat 800 milyon TL ile sadece 40 bin öğretmenin maliyetini karşılarsın. Yani 30 öğretmenden sadece bir tanesinin.

5.500.000 kamu personeli var. Bunlara ait 200 bin makam aracı var vs.

Devletimizin masrafı çok.

Bana kalsa okullar ve sağlık kurumlarını özelleştirim.
    Rekabet gelsin. Öğrenci okulu seçsin, okullar da öğrenci başına MEB'den para alsınlar.
    Keza hastaneler de öyle olsun.

Vatandaşın bir kısmı rekabete kapalı bir kısmı yüreği ağzında her gün ne iş yapacağını düşünüyor. Bu ne anayasaya uyar, ne dine ne imana...
    Yolları da özelleştirelim.

Aaa bi dakka yaaa.

Sayfa 180/1002 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •