Sayfa 18/45 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

1. bu dünyada suçunun cezasını çekme, öbür dünyada cennete git çekme, vay be hayata bak... Şu kadar inancımız varsa, ALLAH var ALLAH o da yargılamak için eminim can atıyordur... Hem de cehennemde, cayır cayır alevlerin içinde...

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    mekanı cennet olmasın, varsa suçu çeksin cehennemde ki ben olduğunu biliyorum... Suçlu ise biri niye mekanı cennet olsun kardeşim, bir çok kişinin ahı varken niye cennete gitsin, hadi senden gider de ALLAH biliyor sonuçta o öyle herkesi cennetine almaz...
    Şuan onun tarzında muhalefet lideri yok..Ben iyi bilirdim benim açımdan rahmet okunacak biri..

yarın borsayı açacaklar mı şimdi, millet daha enkaz altında iken...
    hocam borsa çarsamba açılacak bir değişiklik olmasa..

Çok güzel haber bu kadar acının yanında. Demek ki binalar sağlam yapılmış, helal olsun yönetime, bu binaları yapan yöneticilerden ALLAH razı olsun! Teşekkürler bilgi için sayın Black Eagle... ALLAH yardımcıları olsun...
    Sovyet Rusya yapımı binalar…

5. Vah vah vah, o meşhur aforizmayı da doğruladık elhamdülillah.. Burda ne demek istediğimi ilerde belki açıkça yazarım, demokrasi günlerinde.

dışarıdan maddi manevi çok yardım geliyor hepsinden allah razı olsun...abd de yaşayan bir pakistanlı 30 milyon dolar bağış yapmış ismini vermemiş ondanda allah razı olsun....

7. Afad ahbab kavga ederken 3-4 günde oyağın verdiği yakıt 100 milyon TL, 5 milyon litre yakıt vermiş. 5-10 gün sonra olayın gizli kahramanlarını herkes yazmaya başlar. Oyak kendisini reklam etmez, çünkü bunu görev olarak gören bir yapıdır. O bölgede en çok çalışanı olan bir kurumdur.

Sn.Cakır,herkesin ortak kaygısı yardım.Kimi aleni yapıyor,kimi örtülü.Lisede okuyan oğlum iki gün önce akşam eve gelir gelmez uyuyunca,akşama kadar Gaziemirde yardım kolisi taşıdığını eşimden öğrendim.Isterseniz kavga ediyorlar demeyelim,herkes gücü ölçüsünde insanlara dokunmaya çalışıyor.
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Afad ahbab kavga ederken 3-4 günde oyağın verdiği yakıt 100 milyon TL, 5 milyon litre yakıt vermiş. 5-10 gün sonra olayın gizli kahramanlarını herkes yazmaya başlar. Oyak kendisini reklam etmez, çünkü bunu görev olarak gören bir yapıdır. O bölgede en çok çalışanı olan bir kurumdur.
    SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öneri mi?Asla olamaz.

Sayfa 18/45 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •