Yabancı olsa borsada tampon görevi görür (dü). Ama yoğun yerli işlem içindeyiz. Bizim ortalama mal tutma gün sayımız yirmi lerde idi bir ara okumuş olduğumu hatırlıyorum.
Yabancı olsa borsada tampon görevi görür (dü). Ama yoğun yerli işlem içindeyiz. Bizim ortalama mal tutma gün sayımız yirmi lerde idi bir ara okumuş olduğumu hatırlıyorum.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Demiştik..geçin onu..herkes kendi parasının derdinde..bir de depremzedeleri buna bulaştırdılar ya..
Çarşamba en diplerden 20 kont. longum vardı...iptal oldu..gıkım çıkmadı...
bakın yorumlara
''Bir saate hayvan gibi etkileşim beğeni alan tivitler artık almıyor. sadece benim değil diğer hesaplarda da gözlemlemim bu, msi%8 olunca demek çoğu kişi almak istediğini almış. yazık çok yazık gerçekten acımız olmasa çok şey var daha yazacağımda zamanı geldi mi konuşurum…
ÖS 9:25 · 14 Şub 2023
·
29 B
Görüntülenme
ideal için: İDEAL yazan yere basın(sol üstte)..orada versiyon yenile ye evet deyin...
şimdi sağlama yaparsak fonlardan 10 milyar giriş olacak 10 günde...
günlük 1 milyar alım demek...
pekala depremden önceki cumayı hatırlarsak yatırım finans 1,5 milyar mal aldıgında baba kagıtlar özellikle bankalar tavan olmuştu...
ve hiç bir tedbir ve geri alım yokken...
bu kadar tedbir ve destekte bunlar 10 milyarlık malı nerede bulacaklar...
bulamazlarsa ne yapacaklar...
yarın satış düşünen bir çok kişi satış tuşunu söktü bile...
5. günün şafağında doğuya bakın gundi gelecek ve demiştim diyecek...
sonra ıslak odunla kovalıcaz onu...
gundi gelene kadar rahat olun...
tepe orda işaretlenir benden söylemesi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
allah ıcın bır aydınlatsın yarın garantatı bankası kredılı alıs yapcm yasakmı degılmı kredılı ıslem
yasaksa tum hıserlredekı tedbırlerı nıye kaldırdılar
-Geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının 330 milyon adet olarak belirlenmesi,
-Geri alım için kullanılabilecek azami fon tutarının 3 milyar TL olarak belirlenmesi,
İş bankası hedefleri bunlar. Ya 330 m adet alırım ya en fazla 3 milyar tl alırım demiş. İkisini denk getirsek
9.09 yapıyor. Ama kağıt 9.52 de.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri