anhyt o kadar eksi açtı şimdi neredeyse tavana gidecek.
Originally Posted by akcay en büyük alım 300 milyon bütün bist 30 kagıtları nerdeyse tavanda bu fonlar malı nasıl alacak... Aynen. Daha bir alım yok ortada.
Originally Posted by thebigshort Günaydın esnaf an itibariyle 3 ve 4 parti long eklemesi yaptım Totel de 4 birim long oldu Geriye 36 vuruşum kaldı düşerse alıcıyım Baskan, sermaye olagan üstü gibi...Çünkü 40 a böldün ama 4 parça ile shortçuları batırıyorsun.Arkandayız..shortçulara ölümmmmm
Fonlara malı yukarıdan verirler. O zaman da işleri bitmiş olacak
%10'u %20 yaparlar mı? Belki birileri o zaman satmayı düşünür diye Originally Posted by akcay en büyük alım 300 milyon bütün bist 30 kagıtları nerdeyse tavanda bu fonlar malı nasıl alacak...
Originally Posted by ABKA Baskan, sermaye olagan üstü gibi...Çünkü 40 a böldün ama 4 parça ile shortçuları batırıyorsun.Arkandayız..shortçulara ölümmmmm Bana göre jetonun önemi yok her long jetonu shortcuya batırmaya sıkıılan mermidir yiğenim batırmadan masadan kalkmayacağım Sermaye bol çok şükür
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by *Bozkurt Dehşet verici şekilde para dağıtıyorlar BIST İstanbula gideyim cami varsa önüne mendil açayım bari. Belki üç beş kuruş verirler. Belki Kılıçtaroğlu görür milletvekili yapar beni
ekgyo mart tavandan kaç lot alırsam aynı anda şubat vadede biride alıyor bu nasıl olabilir... aynı salisede... arkadas biz neylere karşı savaşıyoruz... 7,29 mart vade 8 lot alan benim.... aynı salisede şubat vadede alıyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri