Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    XU30 AKTİF VADE;

TAVANA SÜREKLİ "6" (altı kontrat) veriyor birisi...

Küçük yatırımcı olamaz...

Bir kaç gün, pozisyon almamak, durumu gözlemek gerekiyor...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu tip yükselişlerde benim aklima da
    1)araba bozulmuş direksiyonda palavari bir aga,ve onu yokuş yukari iten marabalar(sen ben ve o)
    ....
    2) "kusursuz fırtına" filminin sonlarina doğru dev dalga gelir,dalganin tam tepesine doğru bir anlik kara bulutlarin arasinda parildayan güneş gorunur ve sonrası gene dalga gene engin deniz...(film ismi yanliş okabilir)

umarim öyle birşey olmaz (çoğunluk olmasin istiyor zannımca).Hep çoğunluk kazansın istiyorum.
    Hangi ulkede yasadiginizi unutmayin
    BIST dolar bazinda en az %35-40 deger kaybetmeli ki biraz cazip hale gelsin

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    buradaki üç beş goygoycuyu geçersek daha bes almadı gibisinden yorumlar yazıldı. kimsenin itina ile yalan söylediğini sanmıyorum

hatta bende sordum cauti şuana kadar bes ne kadar alabildi veya aldımı diye.
    İşte burada yazan da, Twitter da görüp yazıyor. Bu konuda kanıt ne, alamamışlardır, bşf tahmin. Alamadılar, kesin bif ifade. Tavan olana kadar 20 milyarlık hacim olmuş piyasada. 100-200 milyonluk da olsa alım olmadı demek, ezbere konuşmak olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    (14 Şubat ve sonrası) Geri Alım Kararı Alan Şirketler:

Nedim bey ne güzel açıklamış bence
    Şirketler geri alıp ne yapacaklar?
    Turşu mu kuracaklar?
    Sana bana yukarıdan iteleyecekler.
    Bu çözüm mü?
    Öküzün kıçına dayanmışlar yokuş yukarı itmeye çalışıyorlar.
    Borsa dediğin yer kahvehane gibi üretimin olmadığı bir oda.
    Sen asıl şirket faaliyetlerine ne katıyorsun onu söyle..

Adam gibi şirketler fonlara blok satıyor. Bazıları borsada boca ediyor

5. Yaşadığımız son 1 ayda herkesin kulağına küpe olması gereken bir kaç hususu KAPTAN paylaşmak istemiş :

1- Piyasalar tahmin edilemezdir !
    2- Kredili, borç, short,long işlem yapmak yarın ne olacağını bilmeyenler için en büyük riski göze almak demektir!
    3- Piyasalar acımasızdır!
    4- Haber akışları ile değişen fiyatlar zamanla mutlaka olması gereken değere ulaşır!
    5- Hiç bir hisse senedine aşık olmanın anlamı yoktur!
    6- Acımasız olduğunu bildiğimiz piyasada ederine ulaşan hisseden mutlaka kar almak şarttır!
    7- Hisse almadan önce ederini hesaplamak ve diğer analiz yöntemlerine uyarak işlem yapmak şarttır!
    8- Bir hisseyi herkes alıyor diye değil temeli iyi ve ucuz ise almak gerekir!
    9-Olası düşüşlerde biz koruyacak güç ne spk ne bist ne de kurumlardır bizi sadece elimizdeki nakit ve yönettiğimiz portföy korur. Bu sebeple dengeli ve mantıklı portföy olması şarttır!
    10- Para sanaldır

6. Ucuza satmayın uyarılarına karşın depremzedelerin muhtaç olanları, afet bölgesinde yerlerini çok düşük fiyatlara satıyormuş. Depremzedelerin bir kısmını Bist idaresinin almadığı kararlar çarptı, bir kısmını da arsa spekülator ve simsarları çarpacak. Milyon sayıda olan sardalya sürüsünü yiyip bitiren kopekbalıkları, orkinoslar, yunuslar ve deniz dışından saldıran deniz kuşları belgeseli geldi aklıma. Sürüyü bitirene kadar durmayın, yok edin hepsini.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    84 milyar dolarlık maliyet var ve bıst100 TAVAN...

Bence yabancı için harika bir fırsat.Yabancı yok ,diyenler lokomotiflerin takasına baksın.Bundan sonra 4480 KALLAVİ destektir...

Tüm tuşlara basıldı.Tüm cephane tüketildi..eğer olur da buna ragmen 4480 e gelirse:hedef 3.500 olur.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    84 milyar dolarlık maliyet var ve bıst100 TAVAN...

Bence yabancı için harika bir fırsat.Yabancı yok ,diyenler lokomotiflerin takasına baksın.Bundan sonra 4480 KALLAVİ destektir...

Tüm tuşlara basıldı.Tüm cephane tüketildi..eğer olur da buna ragmen 4480 e gelirse:hedef 3.500 olur.
    Babalar mali bosalttiktan sonra kim ayi kim dayi gorursunuz
    Carsambayi iyi hatirlayin
    2700-3600 araligi benim icin kademeli alim araligidir

Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •