Sayfa 56/79 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 441 - 448 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1. Taban geliyor

2.  Alıntı Originally Posted by Brute Yazıyı Oku
    Vallaha bende bu işten hiç birşey anlamadım. Bu hissenin 145lerden buralara inmesini kesinlikle beklemiyordum. Bence bu hissenin tahtacısıda henüz oturmuş değil. Alttan toplamak için hissenin üstünde acayip baskı var. Tek dertleri alttan toplayabildikleri kadar lot toplamak. Zaten şu bir kaç gündür istedikleri ortam oluştu. Hacimsiz bir şekilde hisseyi çok rahat aşağı bastılar. Tahta ufak olduğu için istedikleri gibi oynayabiliyorlar Bundan sonra tahtacı kim olursa onun hareketi başlatmasını bekleyeceğiz. Şirketin yapısına ve hikayesine baktığında bana 2 hisse söyle deseler 1inin kesinlikle sdttryi yazarım. Yapacak birşey yok sabredeceğiz . Sabreden kazanır
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir
    Bugun alım yaptım tahta bencede tam oturmadı yani toplanamadı şimdilik çöp muamelesi uygulanıyır ama sektör ve şirket çok güzel bıraz can sıkacaklar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by batu2306 Yazıyı Oku
    şirket 3.900.000 ABD Doları tutarında yeni bir sipariş alıyor, hisse tabana gidiyor
    bilançoda zarar açıklasaydı tavana giderdi herhalde
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bugun aldım artık bi miktar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bugun aldım artık bi miktar
    Sen işini bilirsin ...ama Tahtacı biraz manyak gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Sen işini bilirsin ...ama Tahtacı biraz manyak gibi...
    alsın ayak oyunlarını soksun bi tarafına şirket güzel
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7. oynak fiyat hareketleri ile yıldırma ve korkutma stratejisi uyguluyorlar
    bu tip hareketler beyhude çabalar spek efendi
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8. Şirketi kötüleyip taban bekleyen martaval okuyanlara zamanı gelince şirket cevabını verecek.
    Y.T.D.

Sayfa 56/79 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •