Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün açılışta tahtalar yüzde 4-7 gibi artılarla başlamıştı, sonradan hepsi tavana yürüdü.. ilk günün sersemliği bayaa iyi marjlar oluştu, yarın böyle bir şans tanıyacağını zannetmiyorum, direkt tavan kilit başlar çoğu u-30 tahtası
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu da iyiymiş- 16.şubat.2022 tam bir yıl önce 30-endeks 2260 imiş, bir yılda yüzde 153 prim yazmış, dolar bazında ikiye katlamış bir endeks var.. son 2 ayda 3.defadır denediği bir zirve seviyeye çok yakınız.. ve arkadaş diyor ki

-anca bu kadar oluyo
    Senin haleti ruhiyeni de pek iyi görmüyorum, objektifliğini yitirdin borsa konusunda...

Adam bunca düşüşü engellemeye yönelik hamleye rağmen halihazırdaki görüntünün sakat olduğunu belirtmiş sen gitmiş 16 Şubat 2022 den bu yana durumu karşılaştırmışsın.

Sana kalsa bugün direk tavandan başlayacaktı bist 30 halbuki...

2. Gundi abinin suyun içinde 50 tale ye az kaldı, ordan çıkınca ilk iş seninkini almak olucak karakemal abi, tahtayı hızlı sürme şuan boşta param yok.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Tavani gore bilsek shortlari basacam ama buradan elim gitmiyor sistem sat veriyor benim

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu yeni halka arzları alcan 1 sene tutcan 1 sene bedelli bedelsiz pek olmuyor 1 sene sonunda bedelsiz diyor hop 10 x
    XHARZ -%2.4
    dikkat etmek lazım.O furya devam eder mi diye .ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Cash abi bu ismen neden ölmüş eşek gibi bakıyor?
    Geled tedbirler hacmi azaltır piyasayı sığlaştırır. Bu da daha az komisyon geliri tüm aracı kurumlar için.

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Senin haleti ruhiyeni de pek iyi görmüyorum, objektifliğini yitirdin borsa konusunda...

Adam bunca düşüşü engellemeye yönelik hamleye rağmen halihazırdaki görüntünün sakat olduğunu belirtmiş sen gitmiş 16 Şubat 2022 den bu yana durumu karşılaştırmışsın.

Sana kalsa bugün direk tavandan başlayacaktı bist 30 halbuki...
    dark mal 10 gün tavan çeker diyordu.

mk eksi kapamasa bari

7. Elde bir süredir ereğli.şişe,tüpraş var. 5700 endeks seviyesine geldiler şimdiden. Fon alışı devam ettikçe de gidecekler
    Çer çöp almayınca para spotta her zaman var. Aksine kaybetmez zor olan.

8.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    BES fonlarının alışları yarına bitmiş olur sanki.

https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx

Emeklilik Fonlarını seçip Fon Türünü "Devlet Katkısı" yapıp "Portföy Dağılımı"na tıklarsanız, 12 Emeklilik Fonunun çoğunda devlet katkısı hisse senedi oranlarının %20'leri geçtiği görülüyor..
    Ben bu işten bir şey anlamadım BES'lerin en yoğun tuttuğu kağıt THYAO 2 gündür oraya giriş miriş yok

Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •