Olay şöyle.Borsayı iktidar üfürükten yükseltti,çünkü mafya vari borsacılar elaman bulamadı çakmak için,zaten panik halinde satan ky vs alamadı tekrar hepten maf olurum diye,sadece kıyıda köşede kalmış ky vs alıma geçti,fırsat bu diye borsa mafyası malı anında çaktı yukarıdan,bu olaylar yaşanırken 1000 cıvarı olan borsadan gerçek yabancılar çıkmıştı,1000 cıvarından 5000 üzerine atarken yine yoktular sadece tiyatroyu izliyorlardı,çünkü ülkeye giren para yoktu gerçek anlamdaki yabancılar adına,yani ortada dönen bedevi ve kara para vardı aklanma için,adı mafya parası bana göre,açıklanan pakette onlar içindi...Borsa tahtası kapanmadan önce aldıklarımın çoğuda güme gitti işlemler geçersiz sayıldığından,birazda almıştım,geri iade oldu ama yükselişte tekrar almaya elim varmadı ne olur olmaz diye,sadece elimde olanlar pirim yaptığı an onların yarısını postaladım,tekrar sert düştüğünde ilave yaptım satıklarımlan,oda hepsi değil birazıylan borsaya güvenmediğim için...bekliyorum bakalım sonuç neye varacak,%25 borsadayım sadece,hisseler arası çevirme yapıyorum,ana sermayemide borsaya koyacak değilim ve seçimi bekliyorum.
Yer İmleri