Türkiye etf : 8,64%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi (TYS) ve Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda yatýrým aracý bazýnda devam etmekte olan tüm tedbirlerin kaldýrýlmasýna karar verilmiþtir. Kaldýrýlacak tedbir listesi ekte yer almaktadýr.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kap : Ereðli
Þirketimizin 14 Temmuz 2020 tarihli 76 no.lu Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nda onaylanmýþ olan "Pay Geri Alým Programý" ve 14 Þubat 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý kapsamýnda verilen yetkiye istinaden;
Þirketin kendi paylarýný geri almasý için ayrýlacak fonun en fazla 2.000.000.000,00 (Ýki Milyar Türk Lirasý) olarak belirlenmesine,
Pay geri alýmýna iliþkin gerekli her türlü iþlemi yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza ile Finansal Yönetim ve Mali Ýþler Grup Baþkan Yardýmcýsý'nýn münferiden yetkilendirilmelerine karar verilmiþtir.
Vay ttt Yüzde 9 yukarda
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Adana Büyükþehir Belediye Baþkaný Zeydan Karalar: "Yýkýlmasý gereken binalar var. Kepçe götürüyorum, imar affýndan yararlandýðý için yýkamýyorum."
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri