Sayfa 40/1009 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ayhan başkanım bu arada benim babam cezaevi gardiyan emeklisi benim dediğimi yapsınlar hepsi çaldığını fazlasıyla vermek için kuyruğa girer.

2. Başkanın benim bu konuyla ilgili yazım var geçmişteki bu yazımı çıkarabilecek arkada varsa koysun bende öyle bir yetenek yok. Benim planım Muş bölgesine üstü açık sığır besi yeri gibi cezaevi. Mahkuma sadece plastik kürek verilecek. O bölgeye 5-10 metre kar yağıyor. Karın altında ölmesinler. Öyle ranza yatak yemek banyo yok sığır bağlar gibi bağla demire. Maksimum iki sene yaşar o da kuvvetli olan. Ha yedi ceddini toplayacağım oraya.

3. Koordinatör vali Bilgin: Memurlar, işçiler bir ay maaş almasa ne olacak?
    Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin, deprem bölgelerine yardım için memurlar ve işçilerden bir aylık maaşlarını bağışlamasını istedi. Bilgin, açıklamasında "Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar ne olacak? Yani aç kalmayız" ifadelerini kullandı.

Nolcek sizce?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şu haberdeki ormanın içine doğru yapılmış beton sitelere bakar mısınız, yazıklar olsun bunları yapanlara da yaptıranlara da...

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...cildi-7598558/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. depremde toplanan paranın en az 1/3 ü belki de yarısı seçim için kullanılmasın ben de akp.yi zırnık tanımamışım diyeceğim.

putin giçtikçe çıkmaza girdi...kafkasyada mevzii kaybetti/kaybediyor..
    suriyede bir türlü istediği olmadı...
    ukranyada adeta bataklığa saplandı..
    en son habere göre , Wagner Grubu'nun patronu Prigozhin, Savunma Bakanı Şoygu ve Genelkurmay Başkanı Gerasimov'u hainlikle suçlamış...
    En önce nerdeyse kiev'i alabileceği bir görüntü verirken , son zamanlarda ukranyalıların nato ve avrupadan aldığı destekle ruslara adte kök söktürüyor...
    şimdi de adamları birbirine girmiş ,hatta öğrencileri bile kısa süreli eğtimden sonra cepheye süreceği idda ediliyormuş...
    acaba bir manyaklık yapıpta , natoya-abd'ye-avrupaya gözdağı vermek manasında çok zayıf bir nükleer bomba patlatır mı ?
    malum arada sadece karadeniz var...
    ayrıca 25-30 milyar dolarlık alacağını bir yıl sonra isteyecek ...

7. Bu arada bir yıllık kredi ihtiyacı olan arkadaşlar Kredi çekmek yerine Kredi kartından nakit avans yoluyla çekerlerse en az 0,50 artı sigorta masrafı kadar kârı olur. Tabi bunun için kredi kartında limit olması gerekir. Bir senedir bankalar ile haşır neşir olunca hangisi daha mantıklı ucuz öğrendim.

8.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    putin giçtikçe çıkmaza girdi...kafkasyada mevzii kaybetti/kaybediyor..
    suriyede bir türlü istediği olmadı...
    ukranyada adeta bataklığa saplandı..
    en son habere göre , Wagner Grubu'nun patronu Prigozhin, Savunma Bakanı Şoygu ve Genelkurmay Başkanı Gerasimov'u hainlikle suçlamış...
    En önce nerdeyse kiev'i alabileceği bir görüntü verirken , son zamanlarda ukranyalıların nato ve avrupadan aldığı destekle ruslara adte kök söktürüyor...
    şimdi de adamları birbirine girmiş ,hatta öğrencileri bile kısa süreli eğtimden sonra cepheye süreceği idda ediliyormuş...
    acaba bir manyaklık yapıpta , natoya-abd'ye-avrupaya gözdağı vermek manasında çok zayıf bir nükleer bomba patlatır mı ?
    malum arada sadece karadeniz var...
    ayrıca 25-30 milyar dolarlık alacağını bir yıl sonra isteyecek ...
    Diyelim ki öyle bir manyaklik yaptı NATO yada ABD Rusya da taş üstünde taş bırakmaz. O sivilce patlatsa Rusya nin üzerine atom bombası yağar.

Sayfa 40/1009 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •